Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

E bine ca ai gasit Rowe asta :)) Ca aia din pantaloni nu ai sanse sa o gasesti :))

Ma bag in pat. Nb!

Numai la prostii va ganditi:))))

Noapte buna dragilor, luati aminte de la mine, fiecare conducere de mafie, isi stimuleaza intr-un mod extrem membrii, ceea ce am realizat azi, cu toate ca am trecut prin multe momente mai neplacute, azi am avut si unul dramatic, eu zic ca ne putem continua treaba cu sau fara un Xes, de la care am tot sperat ca ne va impinge de la spate, noi suntem o familie, incercati sa integeti ca nu un singur membru' ne arata o situatie perfecta de a controla un war, ci cu totii prin schimbarea atitudinii precum azi, incepem sa deslusim o nou pas in ceea ce priveste colaborarea, cu mai putine incidente, care se dovedesc intr-un final sa va traga in jos, nu-i nimic, o sa va impacati cu ideea ca faceti posibila intelegerea din partea voastra. Cat de curand, vom ajunge sa progresam fiecare capitol, indiferent de statutul pe care il avem.

@ Fiecare lider are in minte decizii, care sunt bine controlate, cat despre aceasta situatie, te asigur ca e un caracter puternic, va trece mult si bine pana cand o enormitate ca asta sa fie adevarata.

Noapte buna si multumim de raspuns, ne-ai linistit :) si astta-i adevaru ca xes ne impingea de la spate.

Edited by Marynyk

E bine ca ai gasit Rowe asta :)) Ca aia din pantaloni nu ai sanse sa o gasesti :))

Ma bag in pat. Nb!

noapte buna :)

Toti iesiti, doar eu intru ?:))

noapte buna :)

Toti iesiti, doar eu intru ? :))

Mai sunt si eu fra :)

Imi voi pune demisia, bafta !

Ce sa faci maaa??? poate vrei sa ne certam...nu mai pune si tu totu la suflet...sunt si ei nabi...iarta-i....eu asa fac....

Baieti eu am iesit. Noapte Buna..

Noapte buna!!

Si cum vreti sa devenim cei mai buni?? Adica daca ne certam intre noi si se ajunge la demisii.... si pleaca si aia mai buni. Mai urmeaza sa plece Rowe , Marynyk , nick sau Kassanova.... Adica acum serios... Ciuby se lua de Xes ca are worst la war.... daca va uitati acum la evidenta war va mirati de scorul lui Xes...

Nu am iesit pentru H.A intamplator a recrutat, Succes tuturor. Am astepta o schimbare, schimbarea nu a venit si nu din partea liderului / subliderului..

Frate, in alta ordine de idei, ai fost za' best Rambo ba, sa mor eu, te credeam bun doar la AG, acum mi-am schimbat parerea despre tine, sincer. Cred ca s-a mai dus din bucatica de " caterinca " si s-a mai adaugat putin la cea de respect. Da, dar tot noob ramai ba, te prind, te bat, te vad ca ai contract dupa mine, arunc cu deagle-ul dupa tine daca nu stiu sa trag cu el, nu-mi pasa.

Oricum, pacat ca ai plecat...

Acum, in ciuda pesimismului meu permanent, azi se ivise putina speranta la war, ei fiind atatia, noi fiind putini, intre noi aflandu-se o diferenta de 0.3..., dar acum, fara xes... Nu cred ca mai atingem noi punctul ala foarte curand.

Totusi, nu-i bai. Jocul asta nu-i facut ca sa fim disperati, ca sa nu mai respiram / mancam / iesim in oras, ca sa nu mai avem o viata sociala si sa ne pierdem putinul gram de demnitate in fata vecinilor care aud injuraturile cauzate de rage-urile de la war-ruri, ci pentru a ne distra. Cat timp ma distrez cand trag cu deagle-ul, nu-mi pasa daca nimeresc sau nu. Asta e tot ce conteaza, in opinia mea, iar cine nu e de acord poate sa-si infinga ochii in calculator si sa caute s0beit.

Pwp, ma duc sa ma uit la un film.

Mai incet cu spamu va rog @ rowe si @ marynyk, au fost cateva rapoarte in privire cu numarul de mesaje postate de voi in acest topic. pe scurt gata cu +1 macar 2-3 zile

Neatza, ma duc sa alerg 10 km prin padure sper sa nu fiu singuru on cand revin :))

Membrii absenti

Tdd ==> mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa dovedesti ca ai fost la war, sau primesti FactionWarn.

Alte sanctiuni

Gabos_GL ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

Doddy99 ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

FreshPlay ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

[iB]Laurentiu ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

Norbert14 ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

Edited by Pimp Boss Sonny

Frate, in alta ordine de idei, ai fost za' best Rambo ba, sa mor eu, te credeam bun doar la AG, acum mi-am schimbat parerea despre tine, sincer. Cred ca s-a mai dus din bucatica de " caterinca " si s-a mai adaugat putin la cea de respect. Da, dar tot noob ramai ba, te prind, te bat, te vad ca ai contract dupa mine, arunc cu deagle-ul dupa tine daca nu stiu sa trag cu el, nu-mi pasa.

Oricum, pacat ca ai plecat...

Acum, in ciuda pesimismului meu permanent, azi se ivise putina speranta la war, ei fiind atatia, noi fiind putini, intre noi aflandu-se o diferenta de 0.3..., dar acum, fara xes... Nu cred ca mai atingem noi punctul ala foarte curand.

Totusi, nu-i bai. Jocul asta nu-i facut ca sa fim disperati, ca sa nu mai respiram / mancam / iesim in oras, ca sa nu mai avem o viata sociala si sa ne pierdem putinul gram de demnitate in fata vecinilor care aud injuraturile cauzate de rage-urile de la war-ruri, ci pentru a ne distra. Cat timp ma distrez cand trag cu deagle-ul, nu-mi pasa daca nimeresc sau nu. Asta e tot ce conteaza, in opinia mea, iar cine nu e de acord poate sa-si infinga ochii in calculator si sa caute s0beit.

Pwp, ma duc sa ma uit la un film.

Bine zici!!!

Mai incet cu spamu va rog @ rowe si @ marynyk, au fost cateva rapoarte in privire cu numarul de mesaje postate de voi in acest topic. pe scurt gata cu +1 macar 2-3 zile

Neatza, ma duc sa alerg 10 km prin padure sper sa nu fiu singuru on cand revin :))

Membrii absenti

Tdd ==> mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa dovedesti ca ai fost la war, sau primesti FactionWarn.

Alte sanctiuni

Gabos_GL ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

Doddy99 ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

FreshPlay ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

[iB]Laurentiu ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

Norbert14 ==> Avertisment verbal, mai ai timp pana la ora 14:00, 06.07.2013 sa imi dai PM, daca nu Avertismentul se transforma in FactionWarn

Ok, asta e ultimul, promit ;)

Imi voi pune demisia, bafta !

Rowe, daca tu vrei sa sarim toti pe tine si sa nu mai ai viata buna in sa-mp puneti demisia. Adica nu-i mai baga in seama. Ala care ti-a dat raport a fost idiot. Edit pt kassanova...

Edited by KirOseN

Rowe, daca tu vrei sa sarim toti pe tine si sa nu mai ai viata buna in sa-mp puneti demisia. Adica nu-i mai baga in seama. Ala care ti-a dat raport a fost idiot. Zic si eu : Coaie! Coaie! Coaie! Coaie ! Hai cu raportul....

Buna dimineata, a inceput weekendu', sa vedem ce ne rezerva si ziua de azi..

@ Cum am explicat si aseara, v-a spus si sonny, cum purtati voi o discutie despre minusurile factiunii, cum le da-ti din rau in mai rau, cu astfel de expresie, Rowe, nu sunt de acord cu ea, daca intr-adevar maidanul iti permite asta, pentru mine insa, asta e un pretext care-mi da de inteles ca vrei sa-mi combini viata ta din afara jocului, cu cea de pe forum, eh nu este chiar asa, altfel spus expresiile astea le folosesti cu cine iti da tie aprobarea, chiar am vazut ca vrei sa intri intr-un clan renumit, insa nu exclud ideea ca este si o gluma patetica, vezi tu, partea asta te va trage in jos, cand iti e lumea mai draga, asa ca te-as ruga ca si coleg pe aceasta cale, sa-ti revizuiesti limbajul in cel pe care il aveai odata, daca ma intelegi, fara prea multe expresii care ies in evidenta, fiindca vor continua masurile luate..

@ Kiro, tu vrei doar sa fii un mascarici sau ce, o familie, nu se construieste pe baza, comportamentului, nu te arunci dupa el in lac, nimeni nu este "idiot" ci doar un adept la aplanarea mentalitatii, cea gresita, cred ca mai mult in joc, intalnitii asta.

Edited by Kassadin