Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mai nimic ... plictiseala alea alea ... tu ? ce faci ?

Noapte buna baieti, eu unu ies sunt foarte obosit, ca am fost si la dansuri si sunt frant :(

Pe maine la war ne vom vedea o seara cat mai frumosa in continoare.

Noapte buna tuturor!

Inca n-am murit ma, nu-mi pune bomboane pe coliva cand eu sunt in spital.

M-am gandit Mary, cam 2 saptamani. Sunt sigur de ce fac, nu fac fata unui program de gang, luni / miercuri / vineri war, marti / joi antrenament, duminica sedinta, pe langa care se adauga si joburile, gen sa fac mats, etc.

Daca o sa am timp in viitor, fii sigur ca ma intorc. Acum, totusi, prefer sa nu-mi neglijez prietenii pentru un joc: " Vii la plimbare ba? " " Nu ca fac mats ca maine am war, nu pot, scuze. ". Suna patetic.

Da ba, stiu, n-o sa uit, tu esti NEVASTA MEU ( Faza e dintr-un banc, o sa dau edit sa pun bancu' imediat ), stiu ca am ras, a fost foarte... fain. :))

Oricum ne putem plimba ba, nu-i bai, n-o sa-l uit nici pe Marynyk, daca tot vorbesti la persoana a treia, care e, by the way, foarte nab.

O sa imi fie dor de tineeee :((

Noapte buna baieti, eu unu ies sunt foarte obosit, ca am fost si la dansuri si sunt frant :(

Pe maine la war ne vom vedea o seara cat mai frumosa in continoare.

Noapte buna tuturor!

Noapte buna frate, ne vedem maine !!! La 12:45 in HeadQuarties !!

Mergeti ba la somn sa fim fresh pentru wars ! :)) Sa rupem barierele :))

Rowe tu sa fii fresh =]]... ieri te-ai culcat la 5:33 gg eu doarmeam cu capu pe masa daca stateam pana la 5:33 si mda nu pot veni Luni / Miercuri / Viner la wars am treaba cu fratele meu la firma de PaintBall a venit pe moment acest lucru, sper sa termin treaba cu el intr-o saptamana dar daca nu in 2 saptamani sigur termin cu toate comenzile...

http://sdgpaintball....com/echipament/

http://sdgpaintball....m/galerie-foto/

http://sdgpaintball.wordpress.com/

Nu mint si na daca sunteti in orasul Galati si tot nu aveti ce faceti sunati la nr de tel

----

Si hai sa ne distram ( NU FACETI GLUME PROASTE SAU SA SUNATI CU NUMAR ASCUNS ).

Edited by Pimp Boss Sonny

Rowe tu sa fii fresh =]]... ieri te-ai culcat la 5:33 gg eu doarmeam cu capu pe masa daca stateam pana la 5:33 si mda nu pot veni Luni / Miercuri / Viner la wars am treaba cu fratele meu la firma de PaintBall a venit pe moment acest lucru, sper sa termin treaba cu el intr-o saptamana dar daca nu in 2 saptamani sigur termin cu toate comenzile...

http://sdgpaintball....com/echipament/

http://sdgpaintball....m/galerie-foto/

http://sdgpaintball.wordpress.com/

Nu mint si na daca sunteti in orasul Galati si tot nu aveti ce faceti sunati la nr de tel

---

Si hai sa ne distram ( NU FACETI GLUME PROASTE SAU SA SUNATI CU NUMAR ASCUNS ).

Binee :)) Las ca te sun sa te intreb de sanatate:)))) =))) Am sunat sa fac glume proaste si ca sa nu sunt cu numar ascuns am sunat cu numaru meu :)))

Edited by Pimp Boss Sonny

Binee :)) Las ca te sun sa te intreb de sanatate:)))) =))) Am sunat sa fac glume proaste si ca sa nu sunt cu numar ascuns am sunat cu numaru meu :)))

Newbie nu e numarul meu, sunt prea mic pentru lucruri deastea cu site si chesti si chestii... Dar ce sa ceri la nabii

Newbie nu e numarul meu, sunt prea mic pentru lucruri deastea cu site si chesti si chestii... Dar ce sa ceri la nabii

:))) Taci req :)) ce sa zici si tu acu sa te scoti :)))

Mi-a facut placere Paterno, multumesc mult pentru faptul ca m-ai primit aici Sonny., din pacate mafia nu e de mine.

Am avut ocazia sa lucrez cu oameni minunati, nu incep sa enumar ca nu are rost sa scriu majoritatea factiunii aici, dar ma bucur ca v-am cunoscut.

Va multumesc tuturor pentru modul in care v-ati comportat cu mine si sper sa ne mai intalnim, in viitor.

De asemenea, cum am spus si in demisie, va rog din suflet, ramaneti uniti mereu. Chiar daca pierdeti sau castigati un war, ramaneti uniti. Incetati cu certurile din nimicuri, nu au niciun folos, ganditi-va ca singurul lucru' pe care-l fac e sa va destrame. Luptati pana la capat, merita. Va veni si timpul vostru, iar eu, de oriunde voi fi in acel moment, voi savura sentimentul de satisfactie in liniste. Mult noroc in continuare!

Nu uitati:

cg4ExHS.gif

Pacat ca pleci :| :| . Pwp

App ia cucu :D

Neata baieti.

Acum m-am trezit si eu.

Ne vedem in game.

Neata, si eu m-am trezit, mai greu dar m-am trezit ;) Hai cu warurilee!!!

Eu plec pana in oras, ne vedem la war!

!!

Vezi ce faci !!! Sa intri pana la 12:45 ! Bafta

Neatza bajetii.

Nu demult m-am trezit si eu.

Ne vedem pe game.

Neata, eu abia m-am trezit mai devreme :)) Am zis : " ba sa ma trezesc?"

"NEAA, MAI STAU 5 MINUTE "

si asa am facut vreo juma de ora :)

Neata, eu abia m-am trezit mai devreme :)) Am zis : " ba sa ma trezesc?"

"NEAA, MAI STAU 5 MINUTE "

si asa am facut vreo juma de ora :)

Eu asa fac cand trebuie sa merge la scoala, si cateodata atat lungesc ca abea ajung la prima ora :))

Eu asa fac cand trebuie sa merge la scoala, si cateodata atat lungesc ca abea ajung la prima ora :))

Urata treaba asta :)) Eu mereu fac asa, fie ca e vacanta fie ca e scoala ;)

Salutare baieti, eu am plecat, aveti grija ce faceti la war poate ne luam macar HQ-ul. O zi buna sa aveti neauzim pe la 17:00 - 18:00