Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

bai eu ieri cand am vazut pe /f : " cristal e la mine" , am crezut ca nu vrei asasini ... :-?? vedem mai pe seara , nu mai stiu care din lideri a zis ca esti la el , ori mada ori five ... dar se rezolva , eu te vroiam asasini ... dar am crezut ca te-ai dus tu ... :-? vedem ;)

Deci ShlomY cand florin a zis ca "ShlomY alegeti 4 oameni la asasini ai zis: cRiStaL,Atentat,BadDarck si Daniels" florin a zis e ok ? Iar toti au zis ca e bine.Deci eu eram la tine,nu aveam cum sa fiu la Macu,poate el a zis ca sa ma duc eu la el sau asa dar eu nu am zis.Pentru ca eu vreau BL ;)

Pai da , acum ca am clarificat lucrurile , esti in echipa de asasini , eu asta am crezut , ca de-ai dus la mada ... ;) si asa a si scris ... /f cristal e la mn , si atunci nu mi-am facut probleme ... cristal asasini , ii zic lu` florin azi

@AlexFTW ti se pare tie ca se cearta cineva ? suntem capabili sa rezolvam problemele si cu vorba buna ... ;)

Edited by Shlomy

mda , vescan a achitat suma si nu mai e blacklist , dar mai sunt multi altii cu care avem cate ceva de "rezolvat " :> . A picat serverul , voi depune banii azi in hq , daca da drumu la srv .

Edited by Shlomy

In urma recrutarilor in famili , au mai ramas 9 membri liberi si anume :

-[biS]Bebe

-Zimbrutulz

-deagle19

-tavy14T

-SmaerD

-Masterboy

-cRiStaL

-Atentat

-Daniels.

Rog lideri sa-si mai aleaga cate 1 membru din cei enumerati.Va intelegeti voi intre voi cum ve-ti face , dar vreau la fiecare familie cate 6 oameni ,5membri+1lider,iar ultimi 6 ramasi vor forma echipa de drugs dealeri , unde voi numi eu liderul.

Multumesc pentru intelegere.

Cristal , de aicea te'am ales , stiind ca si pepsy e in arms , credeam ca o sa vrei , dar daca nu vrei asta e . Ramai la ce erai :*.

Va merge samp ?

Miamii :X:X:X:X pepene pe 2010 !!!

Se fac ceva teste,pt Eventul din seara aceasta la ora 7:30.

V'as ruga sa fiti toti on pentru a merge cu toti,acesta este rugamintea lui Don.

cum spune cristal :)) vorbesc serios sa fiti on

Aloha ! a fost frumos eventul , am mai castigat 3 RP :)) nu-mi erau de-ajuns 1250 :)) . Cat despre ce vroia florin sa facem , nu prea a iesit din cauza lagului imeeeeeeeeens ... nu am putut merge umar la umar pe ALT sub nicio forma , dar am stat cat de cat grupati si a fost bine ! Frumos ! >:D<<'>