Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu akm am iesit mariane , ptr 3k am stat 2 ore jail :)) macar facem skill :P

Ce ma? E bine 3k la skill 3 ... Hai si tu la noi in clan Infinite Battle ;) Aplica ;)

Neata baieti am revenit si eu de afara..Azi am fost la munca toata ziua..acu vin de afara, sunt rupt . Voi ce faceti ?

Uite bine acum am ajuns si eu de afara.

Si eu sunt rupt..azi m-am trezit de la 7:00 si simpt ca nu mai pot sta in picioare.

Uite bine acum am ajuns si eu de afara.

Si eu sunt rupt..azi m-am trezit de la 7:00 si simpt ca nu mai pot sta in picioare.

Urat asa...Hai si tu prin joc ca o sa facem un event cu clanul, daca prindem, hai sa ne ajuti...daca mai poti ;)

Urat asa...Hai si tu prin joc ca o sa facem un event cu clanul, daca prindem, hai sa ne ajuti...daca mai poti ;)

O sa intru si eu imediat, si o sa primesc mai noi si un FW pentru ACUZATII NEFOANDATE...Cum ba sa dea FW pentru ca ii spun la unu ca are aim. Ba astia chiar nu au gandit cand au facut regulamentul servarului. Mai bine se dadea ban...10 zile ca ii zic unui Nab ca are aim.. Doamne mare ti-e gradina si multi ...... ai in ea.

O sa intru si eu imediat, si o sa primesc mai noi si un FW pentru ACUZATII NEFOANDATE...Cum ba sa dea FW pentru ca ii spun la unu ca are aim. Ba astia chiar nu au gandit cand au facut regulamentul servarului. Mai bine se dadea ban...10 zile ca ii zic unui Nab ca are aim.. Doamne mare ti-e gradina si multi ...... ai in ea.

Asta e regulamentul frate nu ai ce sa faci...se anuleaza eventul...vom face maine ;)

@, ce ati facut ma, gata clanu ? :))

Nu e ma gata:)) da avem discutiile oprite pana astazi la 22:00 :)) Prea mult spam...cu post-uri subtiri si scurte...

@, cine a facut acest lucru ? :)) fara spam viata voastra e ca si inexistenta.

Corect, pai a fost rlm cu JustinEviz...eu....Laur...ManXXL... Nu mai stiu...suntem mai multi..a dat quote la posturi si a zis ca sunt la misto...ca sunt prea scurte...na....Ma rog....Vorbim maine...Ma bag si eu la culcare ;) Noapte buna !!

@, cin' a indraznit sa va zica asa ceva? :))

Eah...[F4L]Blade...nu stiu de unde a prins tupeul asta dar ma rog...:)) Ma bag la culcare ;):*

Neata baietiii, ce faceti?? Eu acum m-am trezit si intru putin prin joc sa vad ce o sa mai fac...Eventual creca ma bag la o tura de mats ;)

Ne plictisim si noi prin game.

Hai si tu .. :)).

Stiu cum e frate...pana acu am ajutat pe Swag la un event...mai vroiam sa mai facem unu da am luat eu crash :)) si mie o lene sa mai intru iar...da creca intru, hai sa dam niste /tie.

Stiu cum e frate...pana acu am ajutat pe Swag la un event...mai vroiam sa mai facem unu da am luat eu crash :)) si mie o lene sa mai intru iar...da creca intru, hai sa dam niste /tie.

Hai prin game ca am chef de /tie :D.