Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, acum am venit de afara, nu mai intru in game, am ceva de munca, ce faceti ? ne auzim diseara .

Stai calm, se da fw pentru asa ceva. Eram la o prietena mai multi atunci, nu prea am putut sa vorbesc, e bine acum. HAIDETI IN NUMAR CAT MAI MARE SA ARATAM CINE SUNTEM !

Parca nu am sti cine sunt ei..

Asta e totusi . precizez doar 3 nume care sa le fie rusine in special ( aNNakin, turner, [f4l]carter ) mai departe nu spun .

Nu stiu cum mai au curaj sa mai zica asa ceva, in locul lor mi-as fi dat /q definitiv . Mai ales ca e si lider .

S-a ajuns foarte rau din pacate in momentu' asta cu gangurile.

Si inca sper sa se bage sanctiuni cat mai drastice, Ex : Orice membru de gang prins cu aim/ oricare alt cod, mod illegal., dmg hack etc . sa aibe ban permanet + interdictie in ganguri . ( sigur isi ia unban )

Pana atunci nu se va simti nimic, ne vom face nervi la nesfarsit degeaba.

Eu macar am reusit sa ma controlez. Cand te gandesti ca daca le zici ceva iti sare Royce in cap tie si frica. totusi asta e!

Respectam orice decizie, invatam sa nu comentam si speram ca odata si odata sa se faca ceva. [ eu unul m-am saturat, ce am vazut in saptamana asta decand sunt in acest gang, nu am vazut in 5-6 luni cat am stat in mafii inainte. PACAT! ]

Este pentru prima oara cand un admin care are si o reputatie foarte buna pe server ( [F4L]balon ) a facut o mafie codata. ( se stie care ) mai departe numai am cuvinte si prefer sa inchei aici.

@ Noapte buna va doresc si incercati totusi sa va abtineti la warruri. Odata si odata o sa le fie si lor rusine ( asta sper macar ) .

Edited by WhixY

Neatza colegii ce faceti ma?

5Zre7MJ.png

Neata, acum am intrat si eu in game,tu ce faci ?

P.S. : Welcome celor noi :* .

Parca nu am sti cine sunt ei..

Asta e totusi . precizez doar 3 nume care sa le fie rusine in special ( aNNakin, turner, [f4l]carter ) mai departe nu spun .

Nu stiu cum mai au curaj sa mai zica asa ceva, in locul lor mi-as fi dat /q definitiv . Mai ales ca e si lider .

S-a ajuns foarte rau din pacate in momentu' asta cu gangurile.

Si inca sper sa se bage sanctiuni cat mai drastice, Ex : Orice membru de gang prins cu aim/ oricare alt cod, mod illegal., dmg hack etc . sa aibe ban permanet + interdictie in ganguri . ( sigur isi ia unban )

Pana atunci nu se va simti nimic, ne vom face nervi la nesfarsit degeaba.

Eu macar am reusit sa ma controlez. Cand te gandesti ca daca le zici ceva iti sare Royce in cap tie si frica. totusi asta e!

Respectam orice decizie, invatam sa nu comentam si speram ca odata si odata sa se faca ceva. [ eu unul m-am saturat, ce am vazut in saptamana asta decand sunt in acest gang, nu am vazut in 5-6 luni cat am stat in mafii inainte. PACAT! ]

Este pentru prima oara cand un admin care are si o reputatie foarte buna pe server ( [F4L]balon ) a facut o mafie codata. ( se stie care ) mai departe numai am cuvinte si prefer sa inchei aici.

@ Noapte buna va doresc si incercati totusi sa va abtineti la warruri. Odata si odata o sa le fie si lor rusine ( asta sper macar ) .

Altadata ramai la factiunea ta. Eu unu nu vad sa fii membru Pimp. Daca cumva ai 2 conturi in joc si totusi esti membru, astept PM si iti scot warn-ul.

Bine, te-am gasit. Insa am ajuns la o concluzie, tot ramai cu warn pentru asta.

Cand te gandesti ca daca le zici ceva iti sare Royce in cap tie si frica

Vorbesti fara sa cunosti.

Edited by Royce

Salut.

In primul rand, vreau sa va potoliti cu acuzatiile pentru ca nu o sa ne fie bine noua. Va dati sufletul pentru un turf? Ce daca pierdem? Turf-urile nu arata nimic.

In al doilea rand, e normal sa pierdem war-ul cu cei din RED pentru ca sunt foarte uniti. Ei cand ataca, vin 40 , nu ca noi 15-20, maxim 25. Ce vreti sa faceti cu 25 de membrii pe langa 40?

Cand o sa fim si noi 30-35 la war, atunci puteti sa comentati, dar pana cand nu ascultati si nu faceti ce trebuie si nu mai va invoiti de la fiecare war, nu o sa castigam nimic.

In alta ordine de idei, va salut.

Ne vedem in game mai tarziu.

Vreau sa cititi asta si sa ganditi inaite sa-mi dati o replica daca vreti ;).

Neata, acum am intrat si eu in game,tu ce faci ?

P.S. : Welcome celor noi :* .

Bine pretenash uite am dat rob si acm astept sa ies din jail.

Tu cf?

Buna dimineata tuturor!

@,

Iti stric "fericirea" dar numai la rank 4 poti lua /order 3 unde e :deagle/ak47/tec/combat-shotgun si ce mai este :D

Welcome celor noi inca o data!

Stiu ma :)) de asta am zis ca vine odata si odata vremea cand iau tec la war.Adica vine rank 4 incet incet. :))

Neata.

Cine e whixy ala?Si ce cauta pe aici?

Stiu ma :)) de asta am zis ca vine odata si odata vremea cand iau tec la war.Adica vine rank 4 incet incet. :))

Neata.

Cine e whixy ala?Si ce cauta pe aici?

Whixy "ala" e un BO$$.

Merg si eu in pat la culcare...

Ne vedem maine la waruri! :)

Deja presimt ca o sa pierdem teritoriile ...dar nu stiu de ce :|

Noapte buna! :)

Taci ma.eEu stiu ca le tine si mai castigam inca 2 maine.

Noapte Buna eu am misafiri maine.

Ne auzim.