Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sall cf ma baieti scz azi nu prea am fost activ am fost la cranky si am vb cu aia de la romtelecom ca nu are net deloc :|

Salutare.

Ma plimbam linistit si mi`a venit o idee.Ma gandesc la un filmulet pentru Southern Pimps si Police Departament.

Southern pims se intalnesc in HQ, poarta o discutie, si pleaca spre LS, acolo va gasii un membru PD stand la tigare langa motocicleta,SP il rapesc si pleaca,va fii o urmarire destul de ok, pana cand se va ajunge in munti(urmeaza sa vedem unde),vor ajunge primii cei de la SP , si incep sa se imprastie pe o anumita distanta, iar in mijloc va ramane Huntley cu Membrul PD rapit,dupa putin timp vor ajunge si cei de la PD,si vor fii atacati de cei de la SP ,se va purta o lupta iar cei de la PD vor pierde(bine-nteles :)) ).

Apoi unul din membrii PD va venii si va discuta cu leaderul (Shooter) ,si se va ajunge la o intelegere.

Nu stiu,poate veniti si voi cu idei, asta este inceputul :D

Sall colegi ce faceti acm mi-a venit si mie curentu,ne auzim in game.

dd29e648c5.gif

Edited by ZesTy

Baieti eu ies ma duc afara sa spal masina iar dupa plec pe la cranky sa vad daca mai traieste vad ca are telefonu inchis.

Va pWp.

Salut, ce faceti ? Ce ziceti ? cucerim ceva in lv maine ? Eu ma duc dupa ceva bl prin game :)) .

Cred ca imi doresc mai mult ca oricine sa vad mafia undeva sus, dar adevarul este ca avem foarte mult de munca. Pentru inceput trebuie sa invatam sa ne organizam singuri si sa avem incredere unul in celalalt.

Salutare! Tocmai ce m-am intors de la tara. In drum spre casa am dat pe la Casa Pariurilor sa-mi ridic castigul. Nu e asa mare, dar merge de 2 -3 bilete:)))),

Cum sunt putin mai bagacios, am zis sa ma uit pe la discutiile unor factiuni si la Tsar Bratva am gasit asta:

Ar trebui sa lucram totusi mai mult pe activitati interne gangului, sa ne cunostem cu totii mai bine, si sa fim uniti.Intr-o singura mafie am vazut asa ceva, in Southern Pimps cand un coleg avea probleme de orice tip toti il ajutam, fie el cu wanted, fie el urmarit pentru a-i fi confiscat permisul sau cand trebuia sa raspunda in fata unei greseli.

Avem multe de invatat despre cum se joaca un asemenea joc :)

De cand am intrat in factiune, nu prea am vazut asta. Chiar daca nu sunt liderul acestei factiuni sau sublider sau orice altceva, vreau macar sa cititi aceste raduri scrise de Tuning si sa invati ceva. Vreau sa ajungem pe locul 1.

Nu vreau sa o luati in nume de rau si sa ziceti ca fac pe liderul si alte chestii, doar ca vreau sa vad seriozitate din partea voastra. Sa fiti uniti la war-uri sau in orice alta imprejurare.

Pentru ca am adus in discutie war-ul, vreau sa va spun ca ma dezamagiti pe zi ce trece. Va este asa greu sa scrieti /sellgun x m4 1?

Am intrebat anumiti playeri din alte factiuni (fost sublider si rank 5 69 ) ce se petrece la ei in factiune in timpul unui war si mi-au spus ca nu pleaca niciunu singur si ca nu trebuie sa mai spui ID ca sa primesti arma.Chiar daca aveau arme sau nu aveau, ei primeau acel mesaj cum ca ti-a vandut arma.Se intampla si la ei sa ceara cate un membru, dar nu cum faceti voi. Vreau ca sa dati si voi arme fara sa va mai cerem. Stiti foarte bine ca ne trebuie arme...

De acum in colo, cand sunteti cu mine in masina sa stiti ca armele le aveti asigurate, dar sa nu faceti pe nesimtiti si sa nu-mi dai inapoi si mie.

Apropo, nu mai cereti arme atunci cand stiti ca la war-uri nu sunteti in stare sa faceti macar un kill.

@ Intru imediat in game. Salut.

Edited by LL LuNg

Salutare! Tocmai ce m-am intors de la tara. In drum spre casa am dat pe la Casa Pariurilor sa-mi ridic castigul. Nu e asa mare, dar merge de 2 -3 bilete:)))),

Cum sunt putin mai bagacios, am zis sa ma uit pe la discutiile unor factiuni si la Tsar Bratva am gasit asta:

De cand am intrat in factiune, nu prea am vazut asta. Chiar daca nu sunt liderul acestei factiuni sau sublider sau orice altceva, vreau macar sa cititi aceste raduri scrise de Tuning si sa invati ceva. Vreau sa ajungem pe locul 1.

Nu vreau sa o luati in nume de rau si sa ziceti ca fac pe liderul si alte chestii, doar ca vreau sa vad seriozitate din partea voastra. Sa fiti uniti la war-uri sau in orice alta imprejurare.

Pentru ca am adus in discutie war-ul, vreau sa va spun ca ma dezamagiti pe zi ce trece. Va este asa greu sa scrieti /sellgun x m4 1?

Am intrebat anumiti playeri din alte factiuni (fost sublider si rank 5 69 ) ce se petrece la ei in factiune in timpul unui war si mi-au spus ca nu pleaca niciunu singur si ca nu trebuie sa mai spui ID ca sa primesti arma.Chiar daca aveau arme sau nu aveau, ei primeau acel mesaj cum ca ti-a vandut arma.Se intampla si la ei sa ceara cate un membru, dar nu cum faceti voi. Vreau ca sa dati si voi arme fara sa va mai cerem. Stiti foarte bine ca ne trebuie arme...

De acum in colo, cand sunteti cu mine in masina sa stiti ca armele le aveti asigurate, dar sa nu faceti pe nesimtiti si sa nu-mi dai inapoi si mie.

Apropo, nu mai cereti arme atunci cand stiti ca la war-uri nu sunteti in stare sa faceti macar un kill.

@ Intru imediat in game. Salut.

Tin sa precizez ca nu am mai postat de mult pe la Discutii dar in cazul acesta nu m-am putut abtine.

Ai mare dreptate in tot ce ai scris acolo!! E un lucru bun ca unii nu joaca pentru turfs-uri, ca daca ar fi fost asa nu am mai fi avut membrii deloc.

Pana acum in afara de problema cu armele nu am mai avut alte probleme. Sper sa se remedieze in curand si aceasta problema si sa fim the best.

Daca noi nu folosim mici codulete pentru waruri, asta nu inseamna ca nu putem ajunge sus cu mafia. Trebuie doar sa cooperam.

:* LuNg

Salut , am revenit si eu.

Sper sa va descurcati maine la war`uri ... chiar ma simt naspa ca nu pot ajunge sa va ajut si eu , dar mai sunt 2 saptamani si incepe programul de "scoala" , si pot ajunge si eu :X , sper sa dominam harta.

Problema in acest gang este alta:

Am fost la un PaintBall , Southern Pimps si TTC , m`au uimit cei la ttc, chiar jucau in echipa, nu se omorau intre ei, in timp ce la noi... dezastru.Am ramas cu Marynyk la un meci, si am jucat vs 6 TTC, am jucat atat de bine cu mary, incat a iesit la final cu 33 de kill,si eu cu 23.Vreau sa intelegi, cand este vorba de TEAM , apai team sa fie, nu ca ba, ca nu , ca nush ce ...cum facea domnu RoLLs :)) , ma bateam cu unu de la TTC si el in loc sa traga in ala, tragea in mine :D.

Si apropo , daca ne unim putem fii mai buni decat altii.Va auzeam cu unu cu altu, ca a intrat in gangu x, si a intrat si alalalt, si mama ce o sa faca... da , intradevar ei poate sunt buni, da niciodata nu o sa vedeti 3 playeri care sunt buni la deagle sa se inteleaga ,cel putin eu asa stiu.Daca ne unim si ne "aparam" unii pe altii la waruri, avem doar de castigat.

Eu atat am avut de spus, sper sa nu va suparati.

Have Fun, si mult succes maine la war! sper ca seara cand vin sa vad macar 1 teritoriu luat :D

Salut , am revenit si eu.

Sper sa va descurcati maine la war`uri ... chiar ma simt naspa ca nu pot ajunge sa va ajut si eu , dar mai sunt 2 saptamani si incepe programul de "scoala" , si pot ajunge si eu :X , sper sa dominam harta.

Problema in acest gang este alta:

Am fost la un PaintBall , Southern Pimps si TTC , m`au uimit cei la ttc, chiar jucau in echipa, nu se omorau intre ei, in timp ce la noi... dezastru.Am ramas cu Marynyk la un meci, si am jucat vs 6 TTC, am jucat atat de bine cu mary, incat a iesit la final cu 33 de kill,si eu cu 23.Vreau sa intelegi, cand este vorba de TEAM , apai team sa fie, nu ca ba, ca nu , ca nush ce ...cum facea domnu RoLLs :)) , ma bateam cu unu de la TTC si el in loc sa traga in ala, tragea in mine :D.

Si apropo , daca ne unim putem fii mai buni decat altii.Va auzeam cu unu cu altu, ca a intrat in gangu x, si a intrat si alalalt, si mama ce o sa faca... da , intradevar ei poate sunt buni, da niciodata nu o sa vedeti 3 playeri care sunt buni la deagle sa se inteleaga ,cel putin eu asa stiu.Daca ne unim si ne "aparam" unii pe altii la waruri, avem doar de castigat.

Eu atat am avut de spus, sper sa nu va suparati.

Have Fun, si mult succes maine la war! sper ca seara cand vin sa vad macar 1 teritoriu luat :D

Da e adevarat.Dar o apui pe degeaba.Sunt uunii care mu ajuta.Vor best.La war nu inseamnq cca esti reapectat si puternic daca iei best.La war eari rrespectat daca ajuti si ai bunul simt de a reapecta.Eu aper sa ne unim pa fiecare war si sa fim toti acei 20-30 unul langa altul.Nu 4 in dreapta 7 in spate si 20 in stânga.Acei 4 si acei 7 mor toti odata pentru ca rdt vin 20 in st@nga si apti 17 in dreapta.Ne înconjoară si ne doboara ca pe popice.Sper ca intr.o bunq zi sa fiu / fim ascultati cei care spun asa ceva.pentru ca ajuta.Qm destula experienta sa stiu ce spun prin asta.Am 1 an si 8 luni pe aceasta comunitate.Si in toti acesti ani am fost numai in mafii.Ne vedem maine si sper sa ne unim toti.Noapte BUna.

Ma scuzati sunt pe mobil scrie cum vrea.

Edited by R and R SiSu