Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut,nu am mai postat de mult pe aici prin acest topic,mai stau putin si ies si eu afara.Maine,ora 13 avem war-uri sper sa fim intru-n numar cat de cat rezonabil si sa castigam niste teritorii.

Esti de cateva zile in factiune..

E de apreciat totusi daca asta inseamna mult, fiecare cu opinia lui totusi.

Da e adevarat.Dar o apui pe degeaba.Sunt uunii care mu ajuta.Vor best.La war nu inseamnq cca esti reapectat si puternic daca iei best.La war eari rrespectat daca ajuti si ai bunul simt de a reapecta.Eu aper sa ne unim pa fiecare war si sa fim toti acei 20-30 unul langa altul.Nu 4 in dreapta 7 in spate si 20 in stânga.Acei 4 si acei 7 mor toti odata pentru ca rdt vin 20 in st@nga si apti 17 in dreapta.Ne înconjoară si ne doboara ca pe popice.Sper ca intr.o bunq zi sa fiu / fim ascultati cei care spun asa ceva.pentru ca ajuta.Qm destula experienta sa stiu ce spun prin asta.Am 1 an si 8 luni pe aceasta comunitate.Si in toti acesti ani am fost numai in mafii.Ne vedem maine si sper sa ne unim toti.Noapte BUna.

Ma scuzati sunt pe mobil scrie cum vrea.

Mie unul mi se pare ca nu suntem chiar asa de "imprastiati" precum spui, exceptand vreo 2-3 care au impresia ca pot face marea cu sarea, mai mereu gangul este unit .

Acum ce sa zic, decat sa iau iar warn mai bine ma abtin.

Apropo, am facut cont nou si sper ca de aceasta data sa fiu considerat membru si sa numai primesc warn .

Neata baieti , am tot vazut pe aici "Hai sa luam HQ-ul " "Hai sa luam cateva zone din LV" , daca o sa fim uniti , vom gandi bine si vom asculta de Shooter va fi totul bine .

Nop, cred ca a cazut.

† RIP

Mda, nu merge serverul ... si cand vroiam sa fac si eu un event.

P.S.: Am strans banii de sponsorizari si s-a oprit serverul :)))

Mda, nu merge serverul ... si cand vroiam sa fac si eu un event.

P.S.: Am strans banii de sponsorizari si s-a oprit serverul :)))

Ce bucurie de tine.

Nu acum serios.. serverul inca e off, ce s'o fi intamplat ?

Felicitari pentru war-uri de astazi dar am ramas fara teritorii deaorece s-a dat rollback.Ne-am bucurat degeaba.

De unde stii ca s-a dat roll back ? A anuntat pe forum ? brb, ma duc sa vad :))

Ce bucurie de tine.

Nu acum serios.. serverul inca e off, ce s'o fi intamplat ?

Zice kraft ca s-a dat rollback ... deci nu mai am sponsorizarile =))

Poate o fi ceva atac de flooding ?

Nu e nici un atac de flooding.

Anuntul dat de Bobo:

"Data: 26.08.2013 18:00

Motivul pentru care este down: Serverul va fi mutat pe un nou dedicat mult mai performant pentru a reduce din load si lag. Va fi un rollback pana la ora 10:16.

Cand va reveni? In jurul orei 21:00"

Nu e nici un atac de flooding.

Anuntul dat de Bobo:

"Data: 26.08.2013 18:00

Motivul pentru care este down: Serverul va fi mutat pe un nou dedicat mult mai performant pentru a reduce din load si lag. Va fi un rollback pana la ora 10:16.

Cand va reveni? In jurul orei 21:00"

aaa, da, acum am vazut si eu postul ... credeam ca iar e ceva atac de flooding... eh, bine ca nu e atunci :)) . D-abia astept sa revina, poate nu o sa mai fie asa lag, eu aveam ceva lag, la respawn, cand ieseam din cladire, dar daca intram si ieseam, nu mai aveam lag ...

P.S. : Nu e de la pc meu :))

Neata la toti, urat cu rollback-ul, abia luasesem si noi 2 turf-uri ... n-are nimic le luam iar miercuri ;)

Sa speram ca o sa revina in curand ca chiar am chef de un event :X

Altceva? Ce mai e nou ?

Neata la toti, urat cu rollback-ul, abia luasesem si noi 2 turf-uri ... n-are nimic le luam iar miercuri ;)

Sa speram ca o sa revina in curand ca chiar am chef de un event :X

Altceva? Ce mai e nou ?

Asta ziceam si eu mai sus, ca vroiam sa fac un event, aveam sponsorizari, si cand colo ... pica serverul :))

Nimic nou, tu ce mai faci ?

Sunt trist ca am luat fw ... :| ... ;))

Salut baietii!

Cand da drumu la server? :D

Salut, bai chimie, pe la 21:00 zicea Bobo, dar deja e 22:22 ...