Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doamne~X( [MwP]Adolfe -ma opreste ,imi confisa permisu,imi da wanted 3, ca cica dimineatza am fost pe drumu LS-LV si am mers pe contrasens ~X(, e incredibil ce se intampla pe serverul asta, eu am ajuns la 2-3 acasa , bine ca nu a zis ca am dat 2 roburi, am omorat 5 gabori si am dat foc la 3 magazine.

Doamne~ X( [MwP]Adolfe -ma opreste ,imi confisa permisu,imi da wanted 3, ca cica dimineatza am fost pe drumu LS-LV si am mers pe contrasens ~X(, e incredibil ce se intampla pe serverul asta, eu am ajuns la 2-3 acasa , bine ca nu a zis ca am dat 2 roburi, am omorat 5 gabori si am dat foc la 3 magazine.

Stiu, e aiurea regula asta.. la ei dovezile dureaza 7 zile deci te poate prinde acum ca folosesti nos sau eu stiu mergi pe contrasens si ti'l poate lua si peste 6 zile...

~Nasol..

Ma pun si io in pat, Noapte buan tuturor,ne-auzam' maine la war.

..iar am reusit "performanta" sa nu dorm deloc.

Incerc sa nu dorm azi toata ziua, oricum voi avea ceva treaba, sper sa reusesc :))

Neatza baietii , am plecat la BAC! :))

Sper sa ajung la war.

@Troop :Nu man, nu e chestia de asta, dar eu am fost la munca ieri,si nu am avut cand sa "merg pe contrasens" , asta e buba=))

@Edit: Am intrat acum pe server si am vazut ca am un <FW> , Dc ?

Edited by mR GabyTz

Neatza baietii , am plecat la BAC! :))

Sper sa ajung la war.

@Troop :Nu man, nu e chestia de asta, dar eu am fost la munca ieri,si nu am avut cand sa "merg pe contrasens" , asta e buba=))

@Edit: Am intrat acum pe server si am vazut ca am un <FW> , Dc ?

Neatza all si bafta pretenash sa iei 10!

am facut pe mine ... au mutat astia centru de examen, si nu am stiut, si cand am ajuns acolo , la 8:45 mi`a zis ca sau dat foile de examen ,si pe usa scria la la 9 se incepe :-J

=)) nu am stiu ma ca ma muta...

Cea mai naspa senzatie cand stai si "inveti" si tu acolo , sa iei un 5, si iti iei si o copiuta , poate o merge ceva, si ajungi acolo, te uiti pe liste si nu te gasesti, si mai jos un afis pe care scrie :"Cei care nu se regasesc aici, sunt pe listele de la Liceul Lucian Blaga"

@Edit:iar a picat?

Edited by mR GabyTz

Pentru warurile de azi un singur cuvant am sa va spun!

DEZORGANIZARE!!!!!!!!!

Prin asta se intelege tot;) fiecare face de capu lui si nu asculta.

In fiecare mafie trebuie sa existe cate un "rambo" dar aici toti sunteti rambo,pacat de nervi care ii acumulam in fiecare zi de war.

In loc sa ne distram ne facem nervi aiurea din cauza unor playeri care fac de capu lor.

Pacat pentru ca nu stiti sa fiti umpic organizati,pentru ca daca ati fi organizati am face fata la waruri fara nervi si am castiga cateva turfuri.

Asta depinde de voi daca vrei sa fiti uniti,nu sa va amenintati cu SS si PM la lider pentru orice prostie. Nu asa formezi un colectiv unit care sa te ajuti mereu in orice situatie.

Sper sa va revizuiti comportamentul pentru ca toate sa mearga ca pe roate.

Va pupa bunicu:*

Inca o zi de warruri ratata, din pacate.

La HQ ne puteam mobiliza mai bine am controlat o parte din war, pacat ca a trebuit sa pelcati 10 pe unu si va intorceati doar maxim 5.

Edited by Troop

Hmmmmm, destul de bine ne-am descurcat la war, zic eu, i-am cam curatat ... dar rambo tot avem :)). Am iesit putin pe afara, ne auzim diseara, salutare all .