Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

.

Eu folosesc aimbot. Deci da-ti demisia. Prietene, acum serios, inca mai ai 12 ani sa "pui botul" la tot ce spun astia? Poate ca o sa ma injuri ca ti-am zis asa, dar crede-ma, daca tu iti dai demisia pentru ca te acuza unii de coduri, esti cel mai nob. Ei spun asta doar pentru ca ei nu sunt in stare sa faca nimic si incearca sa te faca sa te oftici. Nu mai asculta la toti, vezi-ti de treaba ta si da tot ce poti. O sa vina si momentul cand o sa fii laudat. Edited by BTD SilviuM

Eu folosesc aimbot. Deci da-ti demisia. Prietene, acum serios, inca mai ai 12 ani sa "pui botul" la tot ce spun astia? Poate ca o sa ma injuri ca ti-am zis asa, dar crede-ma, daca tu iti dai demisia pentru ca te acuza unii de coduri, esti cel mai nob. Ei spun asta doar pentru ca ei nu sunt in stare sa faca nimic si incearca sa te faca sa te oftici. Nu mai asculta la toti, vezi-ti de treaba ta si da tot ce poti. O sa vina si momentul cand o sa fii laudat.

Aveti grija ca e Silviu nervos. Va da si-o palma daca-l suparati mai mult

Neata Pimps.

Acum m-am trezit si eu,merg sa beau un ceai si vorbim la sedinta.

Va urez o zii superba.

Baieti mie mi-a mai ramas sa va zic doar ADIO si succes in continuare cu aceasta mafie.Shooter,esti un lider exceptional nu am vazut niciodata un asa lider mai capabil ca tine.Succes.

Edited by Kraft STP

Baieti mie mi-a mai ramas sa va zic doar ADIO si succes in continuare cu aceasta mafie.Shooter,esti un lider exceptional nu am vazut niciodata un asa lider mai capabil ca tine.Succes.

Salut Kraft,iti doresc mult succes in viata reala.Totusi tin sa cred ca a fost o greseala...eu din pacate nu pot schimba nimic.

Succes!

Salut.

Acum am ajuns si eu acasa.

Merg sa mananc si si am putin de scris.

Vorbim mai tarziu.

Salutari. Ziceam aseara ca am o zi urata, am avut noroc, am trecut-o cu bine :X .

Neata, am facut 14 zile in factiune, adica doua saptamani petrecute aici, adica 1.209.600 secunde

Bafta maine la liceu scoala munca servici acasa tot ce vreti voi

Se vede ca bati apropouri. Nu iei rank 2 !! :)) Glumesc. Si eu am luat al 2-lea fw si nu ma laud :D

Salut.

Ce mai faceti?

Gata cu tatuajul :X :X

50wCIjE.jpg

Da si tu floci jos dupa piept bai bizon =))

In primul rand nu am voie sa fiu ras inainte deoarece este posibil sa te iriti sau dupa ce l-ai facut posibil sa se ia pielea.GENIULE.

In al doilea rand nu mai comenta daca habar nu ai.

P/S Ti-am mai spus eu tie ca esti bagator de seama.

Edited by FCP BiZoN