Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Un gang nu sta doar in puterea armelor. Un gang trebuie sa ai aiba membri respectuosi, ascultatori si care sa asculte de lider / sublider. Organizarea unui gang nu este un lucru usor, dar nici greu nu e. Noi la acest capitol organizare, suferim foarte mult din cauza unora ce nu vor sa asculte deoarece ei " au 1 an in gang si merg singuri pe teritoriu. Nu inteleg de ce criticati Red Dragon ca merg toti pe o cladire?! bun daca noi am ramane jos, si nu am merge cate 1-2 sa omoram 30 de adversari, va spun 100 % ca nu am avea probleme in castigarea teritoriilor. Acum va dati demisiile ca au Red Dragon jumate din Las Venturas iar noi de la war la war suntem mai slabi. Voi profitati de bunatatea lui Shooter ca nu acorda Fw si va faceti de cap prin acest gang. Oamenilor ! Daca vreti caterinca, setati o frecventa si acolo nimeni nu va opreste. Vreti cearta? Certati-va pe sms... Desteptu cedeaza primul.. Vreau sa vad de la voi o schimbare in bine.

SOUTHERN PIMPS: 20.07.2013 - 20.11.2013 - Pimp Boss Shooter

Au fost 4 luni frumoase, cu bune si cu rele, am petrecut momente de neuitat aici. Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat in aceasta perioada.

Am luat gangul aproape de la 0 si am reusit sa dominam orasul o perioada de timp, asta doar datorita voua. Pacat ca warurile nu mai sunt pentru distractie si se pierde din ce in ce mai mult farmecul acestora, dar nu uitati cine sunteti si nu renuntati asa usor. Sper ca urmatorul lider sa fie din factiune si sa faca cel putin ce am facut eu, daca nu si mai mult, dar pentru asta terbuie sa ramaneti toti aici si sa-l ajutati, nu vreau sa renuntati. Poate va fi o perioada mai grea, dar toate astea vor trece.

SOUTHERN PIMPS POWAH!

apaN1uP.png

SHOOTER,in primul rand vreau sa iti multumesc pentru sansa acordata si pentru tot sprijinul pe care mi-ai oferit din momentele mai grele.Ai fost si vei ramane un om de nota 10,nu te schimba pentru nimic in lume,in al doilea rand vreau sa imi CER SCUZE daca te-am suparat vreodata...Iti urez tot binele din lume si toata fericirea de pe pamant...

Cu stima al tau BIZON.

hAngryc.png

bicvQRh.png

Edited by FCP Bizon

Au fost 4 luni frumoase, cu bune si cu rele, am petrecut momente de neuitat aici. Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat in aceasta perioada.
Am luat gangul aproape de la 0 si am reusit sa dominam orasul o perioada de timp, asta doar datorita voua. Pacat ca warurile nu mai sunt pentru distractie si se pierde din ce in ce mai mult farmecul acestora, dar nu uitati cine sunteti si nu renuntati asa usor. Sper ca urmatorul lider sa fie din factiune si sa faca cel putin ce am facut eu, daca nu si mai mult, dar pentru asta terbuie sa ramaneti toti aici si sa-l ajutati, nu vreau sa renuntati. Poate va fi o perioada mai grea, dar toate astea vor trece.
SOUTHERN PIMPS POWAH!
apaN1uP.png

Shooter se vede de la o posta ca esti un baiat de nota 10 si cu mare caracter. Eu sunt de 3 saptamani aici si nici nu prea am discutat foarte multe cu tine dar mi-am facut o parare foarte buna despre tine. Bafta si mult noroc in viata!

Te pwpa BIBANU! :*

@@Shooter,

De la level 3 te stiu.Totul a inceput asa .... :

Cand aveam level am facut o cerere pentru a fi ajutat cu banii de licente.Tu ai fost primul care m-a sunat...

Am pimit banii si ti-am multumit.

Dupa am ajuns sa muncesc la chevyy [100k la 2 zile]

m facut level 10 am aplicat in southern lider sonny sublider mr.kassadin,iar in acea zi sonny a renuntat la lider.Urmatoarea zi ai venit tu.

Credeam ca esti egoist si rau,dar totul s-a dovedit a fi fals.Ne-am cunoscut acum suntem prieteni si vreau sa ramanem la fel :*.

Ai fost cel mai bun lider de pana acum.In aceasta factiune m-am simtit cel mai bine,dar totul datorita unui lider intelegator si cu o rabdare extraordinara.

Ai avut incredere mi-ai acordat rank 4,asasin,mechanic si tot ce ai crezut ca e mai bine.Ne-ai protejat pana acum.Momemntul acesta a sosit cam repede..dar sper sa te mai prind in ceva factiune si sa fim colegi.Iti urez numai bine,sanatate si succes la BAC :D.

SHOOTER BEST LIDER !!!

SOUTHERN PIMPS POWAH!
apaN1uP.png

Bafta mai departe fratele meu... adunat cu totul, 5 luni alaturi de mafia asta, alaturi de tine. Ai fost un lider bun, sa ai parte numai de bine! Salut! Sper sa nu ajungem pe mana unui incapabil... cel mai bine ar fi daca ar lua MRL sau LuNg! BAFTA! CEL MAI BUN LIDER!

Shooter,asta este prima mea mafie,plz nu pleca,nu cred ca va veni un lider mai de treaba decat tine.Daca tot pleci si nu ramai,multumesc pentru sansa acordata de a intra in aceasta mafie minunata,bafta.Esti un lider bun si cum au spuso si colegii mei de nota 10. Ne vom intalni cu siguranta.

Edited by CoFFe

Salut.

Acum am venit de la scoala...

PIMPS REVINE in forta...

Vorbim mai tarziu.

Succes!

http://www.youtube.com/watch?v=WxejyVzq0us

Edited by FCP Bizon

Salut! Ce faceti? Ce mai e nou?

Eu acum am venit de afara. E o vreme de kk, ploua si e frig :|

Mda...se pare ca am luat ban pentru aimbot =)) fain ;), astept dovezi :)

serios ?:|

Back de la liceu. Ce faceti ?

Pesteee =)))) l-ai luat pe ban in brate =))).

Da, l-am cam luat... asa se intamplad daca esti nervos ca alti folosesc si nu sunt prinisi, am folosit si eu ieri si gata m-au prins =))

serios ? :|

Da. E asta e.

Va doresc numa bine la toti. Va pwpa BIBANU! :*

Da, l-am cam luat... asa se intamplad daca esti nervos ca alti folosesc si nu sunt prinisi, am folosit si eu ieri si gata m-au prins =))

Da. E asta e.

Va doresc numa bine la toti. Va pwpa BIBANU! :*

Ce sa zic ... imi pare rau, dar decat sa joci cu coduri, mai bine stai pe tusa ...

A facut cineva video-ul de care am discutat ieri ? Daca l-ati facut, bagati-l pe youtube si lasati un link aici sa il vedem toti.

Salut! Ce faceti? Ce mai e nou?

Eu acum am venit de afara. E o vreme de kk, ploua si e frig :|

Mda...se pare ca am luat ban pentru aimbot =)) fain ;), astept dovezi :)

Cum sa iei ma ban ?:O