Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa cititi anunturi importante. NU vreau sa ne facem de ras, asadar cei absenti vor fii sanctionati cu o amenda de 5.000$$ doar in cazul in care nu vom fii cel putin 18 membrii. Voi da un edit si va voi prezenta si locul unde se va desfasura activitatea.

:topic_closed:

Am avut o prezenta destul de slaba la antrenamentul cu gangul El Loco Cartel. S-a comunicat in topicul "Anunturi importante", cat si la sedinta de astazi ca prezenta este facultativa, dar trebuie sa fie o prezenta de 18 membrii. Membrii invoiti au fost cei care au cerere de inactivitate si cei care au postat in topicul de invoiri ca nu pot ajunge, dar restul nu ati anuntat nicaieri. Amenzile au fost postate si va rog sa le achitati in decursul a 24 de ore, pentru a evita sanctiunile mai grave.

De asemenea, a fost postata evidenta warurilor , iar cei noi care nu au stiut ca trebuie sa faca screenshot la sfarsit de war , au fost iertati. Topicul cu evidenta warurilor se va redeschide dupa 6 ianuarie 2014 , iar atunci lucrurile vor fi normale.

Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noapte buna.

Neata.

Acum m-am trezit si eu,merg sa beau un ceai cald...

Vorbim mai pe seara

La 19:50 sa fiti in hq poate printem un attack :))

Succes

Mda, se pare ca-i ultimul meu post aici .. scuzati ca postez, dar asta e ..

Din cauza la unu care moare de ciuda se oftica ca lui nu-i merge troaca de PC vrea sa ne faca pe toti ca el :))

In fine stiti voi la cine ma refer ... nu are rost sa comentez mai mult ...

Ne reauzim poate daca nu iau ban :))

Scuzati inca o data ca postez aici ...

Edited by Truda

Ti se vede aimu' in filmare copile! te-ai dat de gol, stiam ca ai!

CHECK COMPLAINTS, CHECK COMPLAINTS! SALPA. AI POST.

MA AMENINTI COPILE?! AI PUOST. AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST.AI PUOST. NU MA INTERESEAZA =)))

Nickname: EleMenTalL Rank:1 Data amendei: 23/12/2013 Suma depusa: 50.000$ Motivul: Am lipsit la antrenament Dovada(SS cu /fdeposit): Click !
Trebuia 5 k nabule nu 50 =))

Neatza,craciun fericit :*

Salut, ce faceti ? De-abia acum am putut sa intru si eu prin game, am un program cam incarcat, ne auzim mai tarziu, salut si Sarbatori Fericite tutoror. :*

Salut.Acum m-am trezit si eu...Eu cu ANdrey am achizitionat o noua vila pe Richman,daca doriti rent va asteptam.

Sarbatori fericite va doresc!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.Cu s-ar spune: "Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc! "

Gangul 69 Pier Mobs dupa RPG2 impreuna cu DemonXAleX va ureaza Sarbatori Fericite!

Toti care ati postat aici aiurea aveti post, check forum, NU MA INTERESEAZA.

TURDAAAAAAAAA NU PLECA :(((((((((((((((( cui ii mai zic eu TURDA? vino inapoi sau ai post copile!

Sarbatori fericite si sa fiti mai putin slabi la arme in anul care vine.

Venerati-ma!