Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Clanul Play Hard va ureaza un calduros Craciun Fericit :), sa aveti parte de un 2014 mai bun si mai norocos ca 2013 :*.

Cu ocazia sărbătorilor de iarna, facțiunea San Fierro Police Departement vă urează un Craciun Fericit cu multe împliniri!

Multumim/Thank you!

Neatza, ce faceti? Daca luati ceva de pe clienti luati de la mine, inca 10 euro si mai luam un Maverick la factiune: http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=427

Multumim baietii,si noi va uram sarbatori fericite alaturi de oamenii dragi din viata dumneavoastra.

CE BA? IMI UREZI CRACIUN FERICIT? CHECK FORUM, AM FILMAT.

mod ezekel off <3

amuzant pustiu'. noapte buna, 30rp+30k la bajatu'. lung pwps <3 cel mai tare lider, meriti admin, gg mane, mare caracter, oricum stau aici sa te ajut, no pentru rank, respect. anded e cel mai mare nab, lasa aimu'

CE BA? IMI UREZI CRACIUN FERICIT? CHECK FORUM, AM FILMAT.

mod ezekel off <3

amuzant pustiu'. noapte buna, 30rp+30k la bajatu'. lung pwps <3 cel mai tare lider, meriti admin, gg mane, mare caracter, oricum stau aici sa te ajut, no pentru rank, respect. anded e cel mai mare nab, lasa aimu'

Neata.

Hai pupa si tu acolo poate iei si tu un rank 4 sau 6 :-J

Neata.

Hai pupa si tu acolo poate iei si tu un rank 4 sau 6 :-J

eu nu pup, eu am venit aici sa-l ajut pe cel mai bun si cel mai celebru membru de pe comunitate(respect lung apropo <3) si as sta aici si daca as avea doar rank 1 pentru ca il respect ciobanasul targovistean, pwps <3.

RUP la olimpiada, ma duc sa beau o cafea ca m-am culcat la 4(am facut foarte mult sex cu prietena, credeti-ma pe cuvant) si intru pe samp. LOVEEEE <3