Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Chiar daca nu mai sunt in factiune eu tot raman cu gandul la paterno...la cei din paterno si mai ales la florin ...poate ne mai intalnim vreodata Don si sa fim prieteni la fel ca in fostul CORLEONE si in actualul PATERNO ! Pacat.

LE: Si petrecere ca la rzr (prima) eu nu am mai vazut si nici nu cred ca o sa mai vad ! Am facut o comparatie cu cea cand a fost razvan in locul tau...a dat si bani si tot nu a fost ca a ta ! Esti fenomenal ! Am pierdut un om de baza pe b-zone si unii nu isi dau seama ! :(

ScuZE ca postez aici dar VREU SAI MULTUMESC LUI FLORINACYO PT TOT CE MA INVATAT SI mA AJUtaT!ITI MULTUMESC!There will be only one Don Paterno!PAterno is not the same without you!Merci Florin pt tot

Salut Razvan ! Salut noua echipa Paterno ! Impreuna o sa fim cei mai buni !

Razvan , vroiam sa iti propun sa faci unele modificari pe forum :

1 : sterge topic-urile : Propuneri Paterno Family , Job/Group list Paterno Family , Prezenta membrilor Paterno Family , Seiful Paterno Family ,Eventuri castigate de Paterno Family !

La seif m-am gandit la sf saptamanii sa depunem toti o suma , nu infiecare zi !

Toate aceste topic-uri facute inutil dupa parerea mea , se pot vorbii si la Discutii !!! Stiu ca este munca lui Florinacyo dar este munca facuta in zadar !

2 : Sa modifici salarile ( daca nu vrei sa le lasi asa )

Bafta tuturor !

Sa aveti un an nou fericit plin de bani si la cat mai multe zile in Paterno si la cat mai putine wanted-uri :)) hai va salut ne vedem maine in 2010 :X