Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asa stateam si eu acum 1 saptamana pana dimineata si la scoala rupt.

Pai si acum nu mai stai? Te-ai lasat de obiceiurile proaste a?:)).

Salut.

Sa dea naiba sa nu ascultati in seara asta ca jar mancati. Am ajuns la 23 turfs, a doua oara.

Sper sa nu ne impotmolim ca tiganul la mal.

Cei ce isi vor bate joc de aceasta zi, vor fi demisi cu 60/60 FP.

Ne auzim diseara.

Salut , m-am ales cu un post foarte smecher .

Sper ca maine seara sa luam tot Las Venturas => Va trebui ca rank 4 sa renunte la degete , pentru ca va fi nevoie de un SPAM IMENS .

Si plus ca va fi nevoie de proiectlafizica.exe , ne auzim maine .

Salut .

Felicitari pentru waruri.

Asa cum v-am spus la inceput, cand ati intrat majoritatea aici, e foarte important sa va intelegeti si sa formati o familie. Asta s-a intamplat si puteti vedea rezultatele :).

Felicitari, sunteti niste membri buni, indiferent de ceea ce se va intampla. Daca luam LV sau nu sau daca luam 15 orase. Bravo :)

Felicitari pentru waruri.

Asa cum v-am spus la inceput, cand ati intrat majoritatea aici, e foarte important sa va intelegeti si sa formati o familie. Asta s-a intamplat si puteti vedea rezultatele :).

Felicitari, sunteti niste membri buni, indiferent de ceea ce se va intampla. Daca luam LV sau nu sau daca luam 15 orase. Bravo :)

Astazi a fost un lag imens in unele momente ale jocului so ... se putea mult mai bine. sal