Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Atentie! Nu va mai dati demisiile pentru ca metoda se va schimba. Cred ca in seara asta.

Va aparea best, worst astfel killurile si deathsurile vor conta 50% , astfel va fi 50 - 50 ( jumate timpul pe zona si jumatr kilurile voastre) . Pe langa acest lucru, se va scoate si lista cu membrii, prin urmare toti veti participa la war. Faceti bine sa intrati mâine pentru a ne organiza si sa facem anumite tactici. Trebuie sa lucram cu cap.

Dati qoute la postul meu ca sa vada si restul.

# trebuie sa ne mobilizam si sa fim cat mai multi on la war 35 + . Nu ma dezamagiti ca incep cu fwurile. Pana nu se va stabili noua metoda de war, nu aveti raport etc.

Noapte buna.

DAti qoute la post.

Afisajul din dreapta + vechiul sistem = LOVE

Neata baieti , abia astept s-a faca update asta complet s-a vedem cum e , poate va fii ceva frumos , nu mai saritii cu demisiile.

#Am plecat la scoala.

Edited by T A N T U

Neata PIMP'S ce faceti? Mai inainte m-am trezit si eu si am citit pe la romana ceva ca dau test :))) acum ma apuc sa scriu si la engleza ....Care mai e treaba pe samp? Se va da reset la teritorii? Se va schimba sistemul? :)), imi lasati si mie un raspuns deoarece ne auzim diseara cand voi veni de la liceu, succes tuturor :*

Atentie! Nu va mai dati demisiile pentru ca metoda se va schimba. Cred ca in seara asta.

Va aparea best, worst astfel killurile si deathsurile vor conta 50% , astfel va fi 50 - 50 ( jumate timpul pe zona si jumatr kilurile voastre) . Pe langa acest lucru, se va scoate si lista cu membrii, prin urmare toti veti participa la war. Faceti bine sa intrati mâine pentru a ne organiza si sa facem anumite tactici. Trebuie sa lucram cu cap.

# trebuie sa ne mobilizam si sa fim cat mai multi on la war 35 + . Nu ma dezamagiti ca incep cu fwurile. Pana nu se va stabili noua metoda de war, nu aveti raport etc.

Noapte buna.

DAti qoute la post.

Vrăjelile spuse de tine aici se aplică de azi sau nu se ştie când?

Ar fi perfect aşa 50/50, abia aştept să se pună în aplicare.

Vrăjelile spuse de tine aici se aplică de azi sau nu se ştie când?

Ar fi perfect aşa 50/50, abia aştept să se pună în aplicare.

ATATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT m3n $@Lkfm3n ai un f0c?

Noapte buna.

DAti qoute la post.

Ce faceti? Tot mai rau cu departamentele...

Iei masina de pe nisip si ala baga filmare " CONTRASENS"... si NOS dar nu vad nos in dovada..

Pentru 2 puncte si pentru BEST se moare ..

Ai norocul scris in FRUNTE pentru ca te-am pupat eu :))

t0NWyc5.jpg

Edited by SiSu cu S

Salutare, din cate am inteles se pun kill-urile si dead-urile in proportie de 50% si influenta tot 50%, si putem participa toti... Nu e ca vechiul dar mai bine ca cel de aseara, hai ca ne auzim :*

Asteptatima oameni buni. Nu va mai intristati asa tare. O sa vina si updateul si o sa ne facem aparitia. Oricum e bug la scor. Am vazut ca ati castigat si voi runde si nu ni s-a pus niciun punct.

# cand va veni updateul imi voi da si eu interesul si voi intra, voi organiza, VOM CASTIGA si vom rade impreuna de diferenta de valoare intre noi s restu'.

Pana atunci, ne auzim pe f. Cand se va stabili noul sistem, VREAU ACTIVITATE! MININ 35 ON ca in vremurile bune.

# eu am pierdut helperu pentru voi ca sa castigam, puppa.

Check updates. Diseara vreau 35+ on.

# Vad ca si-au luat-o in cap ca sunt activi etc. Normal ca luati TURFS cand e TEST BETA si va puneti ca gainile pe o cladire.

Acum, cu noul update, sa va vedem.

Dragii mei, membrii, aseara, a avut loc un update si anume, din acest moment , va conta si KILLS/DEATHS. Cu noul update, toti membrii pot veni la war, asadar in seara asta vreau activitate. Inca nu ne implicam foarte tare in organizare, deoarece se va da reset la turfs. Cand se va da, vreau CONCENTRARE MAXIMA ca in vremurile bune. Cand spun vremuri bune ma refer la

Va astept in numar cat mai mare!

Edited by South Pimp LuNg