Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, am fost si eu controlat in calculator. Dar din nefericire pentru cei din Bratva nu s-a gasit nimic .... plangeti baieti :)) .

Noapte buna! Ne auzim maine.

Program: 09:45 - 11:45 - Ora de frumusete. :)))) caterinca maine la scoala.

Nu mai dau rob cat traiesc baaa

Sa ma c... pe muntele ala de pe VW si tot ce e pe VW.

1WhUxqh.pngUite ba cat mi-a dat asta sa ma c*** pe aia 4 k si am lut 21k secunde

Serios?
Pe langa Ajail inca 5k jail?

Sa moara caracteru din samp

KHyNSQb.png

Edited by SiSu cu S

Nu mai dau rob cat traiesc baaa

Sa ma c... pe muntele ala de pe VW si tot ce e pe VW.

1WhUxqh.pngUite ba cat mi-a dat asta sa ma c*** pe aia 4 k si am lut 21k secunde

Serios?

Pe langa Ajail inca 5k jail?

Sa moara caracteru din samp

KHyNSQb.png

=))))))))) Pentru ce ai luat ba?

@, Ori faci misto de noi, si zici ca suntem codati in gandu' tau nu stiu ce...

Ori esti cel mai de treaba din rdt. Respect +1.

Felicitari Southern Pimps pentru Las Venturas.De 7 luni de cand sunt pe aici s-a dus o lupta destul de stransa, ca sa zic asa si se pare ca cineva a reusit sa invinga.Felicitari inca odata.Spor la Los Santos.

Si ca sa dau un edit mic cu nervii mei.In poza asta o sa vedeti de ce nu castigam niciodata

4kAyflk.png

Sa iti reamintesc ca si noi eram 5 in linie cand a plecat Blake? Stim cum e. Naspa rau...

Edited by EvilS SEF

Respect pentru Red Dragon Triad majoritatea din acest gang nu ne-au acuzat ca folosim anumite hack-uri ce influenteaza jocul in favoarea noastra. Cum ar fi: Aimbot, No-recoil, Damage Hack si altele.

Cei care au folosit au fost prinsi si sanctionati si eu am primit un test aseara cu Team Viewer in PC, dar totul a fost in regula, de ce sa folosesc coduri? Din pacate pentru noi Influenza a fost prins, dar best-urile lui erau prea de tot.

In schimb cei din The Tsar Bratva nu se pot impaca cu ideea ca gang-ul nostru este cu mult peste al lor, am vazut in topic-ul lor de discutii anumite fraze gen: "Ei au ceva care in viata reala este 0", "Se lauda degeaba, pentru ca au coduri", etc.. Prima afirmatie este fara sens, ce e intr-un joc ramane intr-un joc, si prin asta ei zic ca suntem "noliferi" dar majoritatea de aici intra doar la war-uri si anumite activitati. Jocul este o satisfactie si cu asta ne mai pierdem timpul liber. Daca stai pe samp gata imediat esti nolifer. Nu este adevarat. Dar in Bratva 80% din membrii au varsta cuprinsa intre 14 si 15 ani, maxim!

Sunt cativa si pe acolo pe care ii respect si ii apreciez pentru ca nu ne-au acuzat de coduri, si din contra chiar ne-au felicitat.

Prin acest post am vrut sa le inchid odata gura celor din Bratva pentru acuzatii.

Cine are coduri va fi prins si sanctionat, nu trebuie sa il acuzati voi pe chat si sa suferiti pe la discutii. Daca considerati ca avem cod dati frate [/report] nu sta tu sa zici ba X din Southern Pimps e plin de coduri etc. Odata ce nu a fost prins de admini inseamna ca e curat, cand va fi prins si v-a fi banat aveti tot dreptul din lume sa il acuzati, dar daca voi nu aveti dovezi clare, care pot demonstra asta zic sa stati in banca voastra. Alte gang-uri de ce nu ne acuza? Si ne acuza tocmai mafia rivala....ati devenit patetici.

O zi buna!

Edited by Ombladon SEF

LV e al nostru :> . Acum mai trebuie sa-l pastram cat mai mult.

De cand sunt in Pimps am avut ocazia de doua ori sa fiu in echipa care a cucerit LV-ul, prima data cu Shooter si acum cu LuNg sper sa mai am aceasta ocazie, De azi ne mutam in LS, nu ar fi mare lucru sa-l luam daca nu ar fi prostii aia de cops. Sper ca azi sa fim in numar cat mai mare, posibil sa intarziu putin azi la war-uri.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GR0ot5jIJJ8

Neata baieti. Faceti bine sa intrati la war-uri, avem o zi grea, mai ales in intervalul ( 20:30 - 21:30 ). Cine lipseste de la war-urile din seara asta, este considerat inactiv => fw sau demis.

Check wars pentru a vedea unde avem war-uri. Sper sa pastram LV-ul si sa luam cele 2 zone din LS. Tot ce trebuie sa faceti, este sa intrati la war, sa ascultati de coordonatori si sa nu mergeti rambo. Stati uniti si totul va fii ok. Ciuspuppasalms