Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Haideti pestii lu'tata sa trecem si de ziua de azi ...pe la 19:30 sa fiti in game , sa ne pregatim.

Marina LS Southern Pimps Green Street Bloods 0 0 20:00-20:30

Bratva II LV The Tsar Bratva Southern Pimps 0 0 20:30-21:00

Bratva I LV The Tsar Bratva Southern Pimps 0 0 21:00-21:30

Rodeo LS Southern Pimps El Loco Cartel 0 0 21:30-22:00

Destul de grele warurile de azi...dar ne descurcam :D

Edited by South Padr3

Lasa pimps ...am jucat bine ... savorez fiecare infrangere sau victorie alaturi de voi :D

Asa e in viata ...roata se intoarce ..dar nu-i bai , roata se intoarce:)).

Hai noapte buna :P vorbim maine

Edited by South Padr3

Nu va mai agitati atat,am pierdut 2 turfuri nu-i capat de lume,avem 25 turfuri,aia "bunii" au 2 si se cred zei,cand o sa ajunga si ei sa ia un oras intreg atunci sa vorbeasca pana atunci guritza,S@L.

Noapte buna.

Fiti atenti la war-ul pe HQ lor, cine avea scoruri peste 10. Si dupa sa trageti o concluzie, Pana acum erau vai de mama lor si dintr-o data sunt ''buni''

Edited by L u c e n Z o

Hai ma pe bune? Chestia e ca am fost inactivi azi si d-asta am pierdut. Inactivitati peste inactivitati, dar nu'i nimic, luni iar o sa fiti 35+. Nu stiu cum faceti, dar sunteti obligati sa intrati. Deja primesc sms-uti ca suntem varza etc. Si-o iau in cap si nu-mi place asta.

Normal ca nu putem sa-i batem cand suntem dezorganizati, asta e, suntem oameni. Avem zile si zile, dar ce pot spune, suntem cei mai buni

Trebuie sa fiti activi, ascultatori ca sa castigam. Altceva, nu va mai spun pentru ca va las sa constientizati singuri greselile pe care le-am facut in seara asta.

Cred ca maine va paste un antrenament. Prezenta obligatorie.

Si nu, nu conteaza turfs, conteaza sa fim uniti. Chestia este ca ma enerveaza smsurile adversarilor. Sa nu mai zzic ca au venit rdt pe hq bratva si trageau mine.

Edited by South Pimp LuNg

Hai ma pe bune? Chestia e ca am fost inactivi azi si d-asta am pierdut. Inactivitati peste inactivitati, dar nu'i nimic, luni iar o sa fiti 35+. Nu stiu cum faceti, dar sunteti obligati sa intrati. Deja primesc sms-uti ca suntem varza etc. Si-o iau in cap si nu-mi place asta.

Normal ca nu putem sa-i batem cand suntem dezorganizati, asta e, suntem oameni. Avem zile si zile, dar ce pot spune, suntem cei mai buni

Trebuie sa fiti activi, ascultatori ca sa castigam. Altceva, nu va mai spun pentru ca va las sa constientizati singuri greselile pe care le-am facut in seara asta.

Cred ca maine va paste un antrenament. Prezenta obligatorie.

Si nu, nu conteaza turfs, conteaza sa fim uniti. Chestia este ca ma enerveaza smsurile adversarilor. Sa nu mai zzic ca au venit rdt pe hq bratva si trageau mine.

Ce-i drept am lipsit 3 zile şi voi aţi luat deja LV, am pierdut azi două teritorii pentru că nu făceam faţă numeric, dar e ok.. le recuperăm luni.

Edited by HeadgeaRR

Nu-mi fac eu griji de recuperat. Ma enerveaza faptul ca ma omoara.cu AK47 din picioare, eu fiind pe casa , avand m4 si stand pe c.... da-o dracu de treaba :)).

Lasand asta la o parte, suntem.varza

Ne-am.culcat pe o ureche si nune-am mai concentrat chiar daca eram mai putini...maine sa verificati topicul amenzi, am de dat multe dar mi-e sila acum.

Multa bafta Pimps!

Va parasesc si eu, sper ca v-am fost de ajutor cat timp am fost aici si nu am ocupat un loc degeaba. O sa revin cand o sa dispara codatii din mafii, dar pana atunci nu mai imi convine ca eu sa joc corect si altii sa rupa codurie.

PS: Lung, scuza-ma ca plec dar nu mai am chef sa imi fac nervi pentru un joc.

Edited by rizEaa

Multa bafta Pimps!

Va parasesc si eu, sper ca v-am fost de ajutor cat timp am fost aici si nu am ocupat un loc degeaba. O sa revin cand o sa dispara codatii din mafii, dar pana atunci nu mai imi convine ca eu sa joc corect si altii sa rupa codurie.

Tu te enervezi cam repede ..te asteptam inapoi cu bratele deschise :D

Tinem legatura pe skype

Multa bafta Pimps!

Bafta rizoi. Sa te intorci la noi cand dispar "CODATII"

Salut azi nu voi fi on am programare la doctor :D

Sper sa scap de atela

Ce faceti?

Cand vi de la doctor imi faci te rog si mie un avatat si o semnatura cu skinu meu ? Vorbim pe skype

Multa bafta Pimps!

esti fraier rau de tot, nu realizezi ca nubi astia care joaca cu coduri n-o sa dispara niciodata ? :))) infine, ai grija de tine si de sorta <3 :*

Salutare bajetii...am si eu 10 minute de cand am ajuns de la munca, ma bag sa halesc pana "crap" si dupa intru si eu prin joc....e foarte urat afara......sper sa nu fie inca un week-end de cacat :/ :/