Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Check anunturi. ' Din acest moment, gangul Southern Pimps a incheiat un parteneriat cu SFPD. Ne vom ajuta reciproc intre factiuni si in diferite situatii. Acestia ne vor oferi accept lawyer. Vom face activitati impreuna etc. Vreau sa-i respecati ca si cum ar fi colegii vostrii. O seara minunanta.'. Aveti grija ce faceti.

Noapte buna. NU uitati de sedinta, de maine.

Noapte buna, ne auzim maine. :)

Chiar imi pare bine ca m-am reapaucat de Sa:mp, sper sa facem treaba buna!

Edited by PATRiOT

Care e faza cu cleo? Nu mai avem voie sa folosim cleo deloc? nici pt hud... adica inteleg treaba cu codurile da' nu mai avem voie sa folosim cleo chiar deloc?

Boon. Nu am tinut sedita pentru ca mi-e sila. In schimb, o sa scriu aici cam tot ce voiam sa va spun in joc.

Dupa cum ati vazut, am facut 2 parteneriate. Trebuie sa va ajutati reciproc. Sa NU va faceti posturi. Cine face post unui membru din medic/sfpd are factionwarn. Imi dati PM si rezolv eu cu liderul respectivei factiuni. Va impun sa-i respectati, altfel sanctiuni grave pe capul vostru.

Cam atat despre parteneriat, sa trecem mai departe.
Va felicit pe toti pentru munca depusa in cucerirea lvului. Pentru a ne mentine, trebuie activitate din partea voastră, seriozitate si fara RAMBO. Stati uniti, mergeti impreuna si ajutati-va colegii pe zona. Stati uniti pe zona, unde vedeti marker mov, acolo va duceti pentru a va ajuta. NU muriti pe drum. Grabiti-va pt ca e in favoarea noastra. Prin urmare, maine la ora 19:45 VA ASTEPT IN LINIE PENTRU A NE PREZENTA. E VACANTA, asa ca faceti bine sa veniti. Cei absenti vor fi sanctionati cu FW. Incercati sa nu muriti aiurea, stati langa colegi Si trageti impreuna. Nu conteaza cine ia best ci conteaza sa castigam zona. Ganditi si voi ca mie mi s-a luat sa va tot zic. Sper ca ati inteles.

Va mai spun si in game anumite lucruri. Ne auzim mai târziu.
Topic closed pana mâine.

Maine, 14.04.2014, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati !

# Cine nu e in linie la ora 19:45, este considerat absent.

Edited by South Pimp LuNg