Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickname: uS Padr3

Rank: 5
Sanctiune: FW

Membrul sanctionat : Cari3

Motiv: limbaj

Dovezi: http://imgur.com/09teAM1

Alte precizari: Pe langa ca ai rank 1 mai si comentezi.

Daca si pentru asa ceva se sanctioneaza cu FW, eu ma las de samp =))))))))) ar trebui tu sa gandesti ca vad ca ai abia 14 ani....de acuma ar fi bine sa constientizezi.....oricum in postul ala tu cam suferi de rankul ala 5 pe care-l detii, nu cari3..sau in cel mai rau caz nu stii ce e aia o gluma =))) infine..... degeaba comentez si eu ala cu rank 1 :))
Salutare domnilor, am si eu 1 ora de cand am ajuns acasa de la munca...sunt obosit 'prafalau' imi incarc bateriile si pentru war-uri, sper sa rezist xD

Nickname: uS Padr3

Rank: 5

Sanctiune: FW

Membrul sanctionat : Cari3

Motiv: limbaj

Dovezi: http://imgur.com/09teAM1

Alte precizari: Pe langa ca ai rank 1 mai si comentezi.

Daca si pentru asa ceva se sanctioneaza cu FW, eu ma las de samp =))))))))) ar trebui tu sa gandesti ca vad ca ai abia 14 ani....de acuma ar fi bine sa constientizezi.....oricum in postul ala tu cam suferi de rankul ala 5 pe care-l detii, nu cari3..sau in cel mai rau caz nu stii ce e aia o gluma =))) infine..... degeaba comentez si eu ala cu rank 1 :))
Salutare domnilor, am si eu 1 ora de cand am ajuns acasa de la munca...sunt obosit 'prafalau' imi incarc bateriile si pentru war-uri, sper sa rezist xD

E usor sa vorbesti ,dar eu sunt in pimps de aproape 9 luni si sincer nu e primul care-si bate joc de mine. Stai linistit,nu am dreptul la fw ,eu doar i-am dat poza liderului si el a decis ce sa fac. Multi dintre membrii nici nu ar trebui sa fie in pimps , vin la teste teoretice cu ce isi amintesc si pe langa ca ii treci dupa vezi ca mai si comenteaza si fac pe scortosii.Dar nu e nicio problema , de astazi schimbam pagina ,orice greseala pe care o vad va fi sanctionata.

P.S. platiti-va amenzile , se pot transforma in AV-uri.

Edited by South Padr3

Costel, ti se pare normal sa spui ca nu te intereseaza? Ganditi cand spuneti ceva si lasati mistocariile ca si mie mi s-a luat de glumele voastre proaste. Sa fie invatare de minte. Incepeti sa intrati in joc.

Nu am nevoie de inactivi in factiune. DACA NU INTRATI LA WAR, PUTETI SA VA DATI DEMISIA. FACETI PE SMECHERII? OK, de maine, cine nu are cel putin 180 SECUNDE pe turf, are FACTIONWARN. De asemenea, cine nu vine la war, are faction warn.

Noapte buna. Slaba activitate.

Sper sa ii sanctionezi pe toti cu fw care n-au fost, inclusiv pe ala de rank 5 care intra si zice "nu vin ma ca am treaba" si nici macar n-are cerere de invoire, ala e rank5 tau ? ori suntem cu totii corecti si ne distram impreuna, ori nu mai suntem

Hai noapte buna!

Dati ad-uri ca recrutam. Faceti bine sa intrati la war maine ca fac prapad. Deja am dat o parte din fwuri, mai am si maine o tura. Subt obosit sa dau azi toate fwurile. Voi vreti LV, dar faceti invoiri si inactivitati. Cum vreti sa castigam cand sunteti 25 on? Nu aveti timp, demisia tata. E vacanta, aveti tot timpul din lume. Daca era scoala/liceu era ok, va intelegeam, dar acum cand sunteti toti acasa nu intrati? Chiar nu va inteleg.

Sper ca maine sa fiti on. Si inca ceva. Warul se termina la ora 22:00, nu la 20:15, 21:24, sau orice alta ora. Cand aveti o problema va inteleg, dar asa nu. Va mai repet odata, SUNTETI IN VACANTA SI PUTETI FI ON PANA LA ORA 22:00