Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incercati sa nu mai faceti post doar pentru +1 , nu dealta dar o sa primiti report...si dupa iarasi nu e bine ca nu ati stiu...

Waai abia astept sa vina warurile ...mor de plictiseala....nu prea ai ce face prin game...

Nu ma faceti sa inchid topicul. Sa nu mai vad posturi de genul : "salut, intru in game" ; "salut, ce faceti".

Topicul e facut pentru a discuta tot ce tine de Southern Pimps.

@ cand vreti sa facem sedinta si antrenament ( maine pe la 21, zic )

Sunteti asa activi pe forum.... daca as anunta ceva, fac pariu ca ma intrebati in game :|.

Fiti activi si pe forum, nu doar in joc. Daca o sa fiti sanctionati sa nu veniti la mine ca de ce. Maine, sa fiti si voi on, poate facem vreo activitate mai speciala. :)

Maine la prima ora, test la mate :|.

Ce bine e de voi... Dar eu tot nu merg...

Recuperez eu saptamana care vine :)

Sisu fa-mi ceva frumos cu avatarul care il am acum

Ceva efecte si text ca de obicei

Luni LV MOV

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/tito-vilanova-a-incetat-din-viata-barcelona-a-anuntat-decesul-fostului-tehnician-12527564 Trist pentru cei care-l stiu pe Tito..... R.I.P doliu mare in lumea fotbalului........

Salutare "Paterno" <3

Prezenta de azi a fost una de 2 lei, sper sa va revansati luni, daca nu sunteti on, cei absenti aveti FW pentru ziua de azi. In mare parte, am discutat despre WAR, tot ce trebuie sa faceti, este sa FITI ACTIVI, SA ASCULTATI SI SA NU MERGETI RAMBO. Un alt lucru foarte important este sa va grabiti pe zona, cine nu va face acest lucru, va primi FW. La hq, va sta cineva care va va supraveghea.

Nu mai asteptati dupa heli-ul ala blestemat.

Topic closed pana cititi.

Partea cu fw nu a fost spusa in gluma. Inactivitatea domina factiunea.si nu-mi place. Cei vizati sunt turok, daddy ,schulz + multi altii.

Maine, vreau liniste pe f, sa ganditi si sa va grabiti pe zona. Nu in ultimul rand, vreau sa va pozitionati pe turfs si sa nu va duceti rambo.

Ascultati de rankurile mai mari si cooperati. Vreau sa castigam :*.