Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, mi s-a schimbat programul la scoala, asa ca o sa ajung cel tarziu la 20:15 la war, daca vreti sa luam LV azi, incercati sa fiti cat mai multi ON, cei ce nu intra vor primii FW, iarasi tin sa va amintesc ca trebuie sa aveti un minim de 180 de secunde pe turf.

Salutare,incepeti sa intrati in game suntem decat 12 pe members :| daca si acum continuati sa va bateti joc de mafie dupa ce ati avut si o saptamana de relax :-J sincer sunteti in plus unii,daca nu sunteti in stare sa intrati nici la niste amarate de waruri care sunt decat 2 ore pe zi atunci nu inteleg de ce mama naibii mai stati in mafie.

Edited by NewLife

Felicitari tuturor. Decat sa pierdem zona la 20:00 ca nu stiti sa intrati, voi da attack la ora 20 si la 21:30. Important e sa ne aparam si sa incercam sa castigam zone in afara lvului

Ma apuc sa dau fwurile. Pup pa.

Salutare. Imi cer scuz ca nu am prins attack pe alte zone, dar netul pe telefon nu a mers. Cu toate acestea, cine nu e in linie la 20:00 are fw. Chiar daca nu avem war de la 20, vom merge la paintball 10-20 min pana veti intra cu toţii. Dupa aceea, ne vom pozitiona pe hq el loco si ne vom incalzi pt cele 2 war de la 9 si respectiv 9:30 cu RDT. SPER sa-i batem ca ieri

Ciuspa, pimps la valoare.

@, Eu iti dadeam permanent la cat esti de nab :))

Ce mai fac fetilii ? Doar ce-am venit si eu de la scoala, invat putin la matematica ca am teza maine si diseara ne vedem in game. Aveti grija ce face-ti sa intrati azi la war-uri sa nu ne facem de ras. Deci la 19:50 sa fiti in linie.

Edited by AIM L u c e n Z o

Salutare baieti, am avut o zi de rahat azi la munca si n-am nicun chef de war-uri........imi este foarte somn, dar totusi o sa vin trebuie sa ne mentinem acolo sus :>

20:30 Loco Cartel SF : Fortaaaaaaaaaaaaaaaa!!! leutuuuuuuuuuuuuuuuu