Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata. In primul rand, am de zis cate ceva dragilor nostri adversari din tsar bratva

Bai baieti, cum sa va zic, sunteti ofticati ca aveti doar un turf si faceti haz de necaz pt asta. Calm, puisori, a fost o simpla gluma faza pe fcu renko. Avem admini in factiune care stiu ce e aia gluma. Faceti ce vreti, LV MARO, la anu'.

Invidia e mare si deja incepeti sa ma enervati cu fite de bratvaDeja aberati, scumpii mei si incepeti sa ma enervati Prin afirmatiile voastre.

Am calmat spiritele cu cei din RDT si incepeti voi.. Daca sunteti buni si aveti valoare, cuceriti LV si dominati-l cat l-am dominat noi. Ati uitat cand faceam spanwkill cu voi si acum sunteti zmei.

Nu vreau sa incepem un conflict cu voi si pun capat acestui fragment aici. Daca mai vad comentarii legate de noi si de faptul codurilor, chiar ne schimbam.cu voi. Am vrut sa avem o colaborare buna si sa ne intelegem, dar vad ca nu vreti. Am venit la voi la hq ca sa mai schimbam o vorba, una alta, dar ne-ati alungat.

neata codatilor. Sper ca in aceasta seara sa fim foarte activi si sa le inchidem gura buzicilor. Chiar daca luam bataie pt ca avem war la hqu lor, nu-i problema.

Ciuspup.

Edited by South Pimp LuNg

@,
Neata si tie.

Da sunt de acord cu tine, au fite mari unii dintre ei nu toti.

Daca le dau tie ma plimb cu ala toata ziua prin LV si nu vine nimeni dupa el si ca si colegi de factiune tot asa sunt, unii se inteleg altii nu

Salutare, acum am venit si eu de la liceu. Pun mana pe carte si disear intru sa le dam dauna, am de facut si vre-o 2-3 maxim 6 posturi frumoase la cei din bratva dupa cum fac si ei. Pana acum nu am facut un post unui membru bratva de cand sunt in Pimps. Dar de azi le promit maxim 6 posturi.

Ne-am descurcat bine astazi zic eu tinand cont ca erau dublu cat noi ne-au batut doar la o runda diferenta,oricum mie unu mi s-a acrit sa fac waruri numai pe aceleasi turfuri BRATVA 1 BRATVA 2 iar BRATVA 1 BRATVA 2 nu-s in stare si ei sa se mai extinda putin sa mai schimbam si noi zonele :)).Maine sper sa fie aia din bratva mai putini, ca noi am fost cam multi si astazi 30 e record mondial la noi :)) deci singura speranta e sa fie aia mai putini dar ma indoiesc...

Noapte buna.

Edited by AIM NewLife

O zi bunicica :)), chestia e ca au avut noroc si ne-au dat clear ca noi stam afk la hq si mancam mici.

Sper sa ajungem sa fim si noi din nou 30 pe turf cati sunt si pe members. Succes.

Ne-am descurcat bine, zic eu, avand in vedere ca ambele cu Bratva le-am pierdut la o runda diferenta si am pierdut doar o zona. Toata chestia tine de numarul jucatorilor la WAR si de pozitionare. La al doilea WAR cu ei , noi am fost pozitionati la sol, iar ei pe case. Era normal sa ne-o luam. :) Buna revenirea, un best si pe primul loc in top scor la I. :>

Noapte buna tuturor !

Edited by AnDeD

Avem potential dar trebuie sa-l folosim cum trebuie.Daca ascultati de Rank 4+ si va antrenati constant, vor aparea si rezultatele.

Nu prietene, Bratva n-a avut vreodata si nici nu va avea potential sa castige. Aveti doar noroc cu timpul pe turf, ca turfurile alea sunt fix pe hq vostru, mai mult nu veti avea in viata voastra.

Salutare. Astazi avem o zi grea, prin urmare, va rog sa va concentrati si sa veniti pe zona aia repede. Nu putem face fata 15 vs 35 in conditiile in care noi eram 30 pe members. Iar vreti sa pierdem pe mana noastra? Atata timp cat avem valoare, am pretentii de la voi.

Ne auzim in game.

Dupa cum bine ati vazut si aseara ,ne-am luat bataie la 7 runde...si noi eram 15-20 maxim 25 pe zona ,ei fiind 35...daca suntem 25 pe zona CONSTANT si ascultati,va pozitionati unde va punem, garantez ca luam zona...

Warurile incep la ora 20:00, prin urmare, cine nu e in linie la ora 19:45, are factionwarn. De asemenea, trebuie sa aveti job ARMS DEALER! Azi voi sta de FW-URI, asa ca mare grija, Primul care incalca ce zic eu, are fw. Daca eu am zis IN LINIE TOTI, PAI DACA SUNTETI 30 PE MEMBERS, 30 IN LINIE TATA , NU AFK IN HQ SAU ALTUNDEVA.

Edited by South Pimp LuNg

Se vede ca s-a scos regula cu interzicerea cleo/renko la waruri =)),unii sunt praf fara dar cu ele rup,ce sa mai zic de norecoil,e la ordinea zilei...dar nu-i nimic,vine o zi...

Noapte buna.

Asta e. Nu trebuie sa ne varsam nervii, da fii atent la MC1 ala... A picat testele deagle in 4 mafii si acu e zeu :-J.

Pitbull: Voi ramaneti cu rasul noi cu turfurile.

:))))))))))) Ba pustiu' nu-si da seama ca e in Bratva :))))).

V-am spus Bratva, mai mult de alea 2 de pe hq nu luati ;).

Edited by MF EvilSeph