Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai ma. Gata, si asa suntem si noi de vina. Suntem.prosti si nu stim sa venim pe zona aia odata. Nu stim sa tragem cu arma, stam si ne uitam la adversari cum ne omoara. O sa castigam cand o sa invatati sa trageti cu deagle si m4. Pana atunci, o sa ne rugam sa le pastram

Eu trebuie sa stau mereu cu gura pe voi ca sa veniti pe zona, ca altfel va duceti la femei.

Noapte buna

Maine, nu cred ca va dau attack.

Hai ma. Gata, si asa suntem si noi de vina. Suntem.prosti si nu stim sa venim pe zona aia odata. Nu stim sa tragem cu arma, stam si ne uitam la adversari cum ne omoara. O sa castigam cand o sa invatati sa trageti cu deagle si m4. Pana atunci, o sa ne rugam sa le pastram

Eu trebuie sa stau mereu cu gura pe voi ca sa veniti pe zona, ca altfel va duceti la femei.

Noapte buna

Maine, nu cred ca va dau attack.Hai ma. Gata, si asa suntem si noi de vina. Suntem.prosti si nu stim sa venim pe zona aia odata. Nu stim sa tragem cu arma, stam si ne uitam la adversari cum ne omoara. O sa castigam cand o sa invatati sa trageti cu deagle si m4. Pana atunci, o sa ne rugam sa le pastram

Noapte buna

Maine, nu cred ca va dau attack.

Voi controla eu warurile si voi da sanctiunile, dar asta fiind vineri. Suntem 32 on si pe zona 2. Ce naiba facem? ........ nu mai vreau sa comentez. Va las sa trageti singuri concluziile. Tot zic ca aman sa va dau fe ca sa ma joc si eu; dar o sa fac si asta, sa stau la hq si o sa va dau fwurile promise

Se mai pierde si la case mari, astept weekendul sa fac curatenie in factiune, deoarece timpul din saptamana nu-mi permite acest lucru. Mai avem o zi de war, sa scapam cu bine de ea si dupa, incep o reconstructie generala. Am picat intr-o pasa mai proasta, nu mai am chef de nimic in momentul de fata, simt ca explodez, incerc sa fac de toate, videoclipuri cu voi, neascultari, kills, coordonare, dar stiti ce? Nu pot pentru ca o factiune nu se poate baza doar pe un singur om. Nu pot face acest lucru decat ajutat de voi pentru ca suntem un tot unitar, dar nu s-a vazut saptamana asta. Sper sa ne mobilizam si de saptamana viitoare, sa le inchidem gura tuturor. Voi incerca sa readuc sanctiunile si sa ma pun pe treaba din nou. Dupa aproximativ 6 luni, cred ca merit si eu cateva zile proaste si sa nu ma pot concentra. Nu trebuie sa dati vina doar pe mine, incerc sa scap de inactivi si sa aduc activi, dar toti cei care aplica, sunt DOAR inactivi care se conecteaza odata la 5 zile... Ziceti-mi ce sa aleg. Decat sa bag plante la arme, mai bine nu..

Dupa cum spuneam, voi incerca sa fac ceva, imi pare rau ca v-am dezamagit in aceste zile, dar ma revansez.

Abia astept maine, sa pot face curat in factiune

Diseara, avem wars grele, cine nu e on la 20:00, are fw. Pana azi, am dat av, azi dau fw. Lasati rambo prost din voi ca ma enervati. Avabsati ca nubii.si le dati puncte.

Vorbim.

Salut, Pimps! Am ajuns si eu acasa si ma pregatesc sa intru in joc. Incercati sa fiti prezenti intr-un numar cat mai mare la waruri ca sa evitati sanctiunile. Sunteti intelesi atunci cand faceti o invoire, insa unii din voi nu o faceti , fiindca nu sunteti sanctionati. Liderul ar trebui sa fie putin mai dur, sa nu se mai agite si sa sanctioneze atunci cand este nevoie, fiindca pe voi asta va stimuleaza sa fiti seriosi. Cu toate ca suntem intr-un joc, ar trebui sa aveti bun-simt fata de niste oameni care-si storc creierul in prostia asta de joc. :) Sa aveti o zi frumoasa din cat a mai ramas !

Asta e,au descoperit si baietii jucariile si na pe ei nu-i vede nimeni ca doar stim cu toti cine e lider :)).Oricum pana la faza cu heli am zis ca hai poate chiar trag bine n-o fi chiar asa codati dar cand am vazut cum ma ia din heli la 180 km/h cu m4 imi da secunda (Anded stie),m-am lamurit =)),dar ce sa faci nu mai ai pe cine te baza,adminii dorm,dai report la 8 ti-l accepta pe la 10 dupa waruri bineinteles,ce sa faci nu mai e ce-a fost serveru asta...se duce tot pe rapa,numai pile si pupincurism.

Noapte buna.

Edited by AIM NewLife