Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut , inca n-am avut ocazia sa ma prezint . Sunt AliGoD noul vostru membru . A durat cam mult sa ma prezint ca nu am dat testele arme cu Lung dar cred ca iam aratat ca sunt capabil de mafie :)) . Sper sa ne intelegem si sa luam Lv-ul . :* Pwp

Salut,abia astept ziua de luni,mi-am pregatit frapsu,F8-u,imi iau detectiv si da-i pe TTB,las' ca le arat eu lor ce inseamna posturi,nici nu stiu ca s-au pus cu dracu dupa postu ala,ii decimez.

Salut,abia astept ziua de luni,mi-am pregatit frapsu,F8-u,imi iau detectiv si da-i pe TTB,las' ca le arat eu lor ce inseamna posturi,nici nu stiu ca s-au pus cu dracu dupa postu ala,ii decimez.

Agresivule :)) Calm usor . Ca ii batem si asa.

Salut, Pimps!

Nu mai stau nici eu mult si ma pun sa dorm, fifa pana la 6 dimineata si am dormit pana la 9. Am cearcane pana-n barba. :))

Imi cer scuze ca nu am putut ajunge la antrenament, am fost plecat din localitate, insa nu am uitat sa-l anunt pe LuNg.

South Pimp LuNg, on 10 May 2014 - 12:41 AM, said:

Noapte buna. Un film pentru a adormi.

Ce zici, ma? Nu te aud! http://postimg.org/gallery/c3jo3zi8/

Nu am prins si cele doua -80(+). E de ajuns, dar tot Yly. ramane baza. :))

Lasati baieti,nu-i nimic,trecem printr-o perioada mai grea si o sa ne revenim dupa.In caz ca v-am suparat cu glumele mele cu demisia,nu mi-o voi da niciodata.Raman alturi de voi pana la rank4 +.SPER SA NE REVENIM RAPID SI SA SCAPAM SI DE INACTIVI LAFEL DE RAPID.Forta Southern Pimps,nu uitati: Impreuna dam teroare

Edited by CoFFe SEF

Lasati baieti,nu-i nimic,trecem printr-o perioada mai grea si o sa ne revenim dupa.In caz ca v-am suparat cu glumele mele cu demisia,nu mi-o voi da niciodata.Raman alturi de voi pana la rank4 +.SPER SA NE REVENIM RAPID SI SA SCAPAM SI DE INACTIVI LAFEL DE RAPID.Forta Southern Pimps,nu uitati: Impreuna dam teroare

Aruncam cu dezastrul dupa ei :))

Noapte Buna, dragii mei. Nu faceti posturi pentru aceasta seara, a fost de distractie, la final. La inceput, m-au enervat si pe mine, dar ii las in durerea lor.

Topic Closed pentru a vedea :

• Maine, la ora 20:00, vom face un LMS cu factiunea Paramedics pe Vapor SF. Prezenta este obligatorie.
  • De asemenea, tot maine, la ora 20:30, va avea loc sedinta saptamana unde vom DISCUTA FOARTE MULTE LUCRURI IMPORTANTE, prezenta este obligatorie. Cine lipseste va fii sanctionat cu FW.

:topic_closed:

@, Inactivitate acceptata. Sper ca vei incerca sa intri in ZILELE LIBERE. Si eu am teze si eu am teste, dar incerc sa vin, asa ca si voi incercati

Stiu dar tu nu faci fotbal sa vii acasa la 8. Apoi cand vin fac dus + mananc, ajung la 8.45. Invatatul nu-mi ia doar o ora. Ideea e ca o sa vin miercurea sigur si cand am timp.

Ce faceti ba??
Intram in belea cu TTB =)))))

Toti prietenii imi sunt acolo acum nu mai pot vorbi cu ei =)))
A zis ciccio sa stranga tot felu' de dovezi, vai de capul meu, razbunare mare pe TTB.

Ce faceti?
Nu am vorbit de muuuult

Salutare , eu sunt noul vostru coleg.

Stiu ca toti nu ma vedeti cu ochi buni ca vin din The Tsar Bratva aici.:))
Dar aici ma adus soarta

Sper sa ne intelegem bine:)

Welcome TheBestGood,am avut noi ceva conflicte dar eu unul nu port rachiuna nimanui mai ales ca ai venit aici sa ajuti, asa ca o sa ne intelegem :).

Maine sper sa fim in numar cat mai mare sa-i spulberam.

Noapte buna.

Welcome tuturor. Bestgood ne vom intelege foarte bine.

va mulțumesc pt activitatea din seara asta 24 la sedinta inseamna ceva. Vor fi si sanctouni, dar doar daca membrii absenti nu se vor prezenta maine la war :). Va mai dau o sansa.

Sper sa bagati la cap ce am discutat, noapte buna.