Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Iar tu?
Ma urmaresti si aici? :))
Welcome ce sa zic..

Nu o sa se intample asta.

Ba ma tem si eu ca se va intampla :))

Nu va mai certati cu Bratva, ei vor respectul nostru, am discutat cu cativa membrii ai lor si au zis ca nu au nimic cu nimeni daca nu ii mai jignim.

La gradinita toti aveam 10

Din ce-mi amintesc eu la gradinita ,ca ma punea invatatoarea la colt :)),si cand luam "i" sau "s" ma duceam singur la colt =)))))

Noroc!

Acum am ajuns si eu acasa, fac cateva chestionare si intru in joc.

@, Bun venit, sper sa te acomodezi, aici nu se poarta palarii si nu se merge cu ALT.

Daniel san, te aștept in game sa luam best <3.

Azi dam teroare.

PS : hbk, nu ma mai urmării ca nu ma schimb ca sa intru in hitmen. Oricum nu-s activ de hitmen 4-5 ore sunt putine :D

Eu cred ca nu o sa fiu sanctionat, el nu a intrat mai la niciun war, a avut inactivitate peste inactivitate peste invoire...cand trecea pe la waruri facea doar minus..Nu se merita sa tin in factiune asa player, mai ales cand i-am spus cu o zi in urma sa vina la war ca deja intrece masura.

Padre, chiar daca, ti-a intrat la war 10-20 min,. Avand in vedere ca are 2 luni, nu se demite. Puteai sa-i dai fw pana scapai de el, acum sa așteptăm decizia.

costel, cauta pe google ce înseamnă tocilar :D. Eu prind foarte ușor si am baza matematicii :)).

Eu acasa nu invat la nicio materie :)).

Bafta mai departe tuturor. Revin dupa ce expira interdictia.

Plec cu un gust amar, vad ca nu va pasa de factiune. Sa ne bata aia din sf ma?

cand ati vazut ca pierdem, nu v-a mai interesat.

Am ajutat factiunea asta 10 luni. Puteti si fara mine, sau nu.

Un ultim sfat, lasati figurile de rank 6 si ajutati factiunea. Nu stati afk sau cu reconu. Certurile si acuzatiile sunt in floare.

Padre, ai 10 luni in factiune, nu 1 saptamana cum zici. Daca erai din afara factiunii mai ziceai.

bafta.

Va sfatuiesc sa ramaneti in continuare alaturi de Padr3 si sa-l ajutati cum puteti mai bine. Chiar daca ai o saptamana de lider si iti este greu pana te acomodezi, dar gandeste-te ca ai doar cateva comenzi in plus, fiindca esti de 10 luni in factiune, o perioada buna de timp rank 5 cu drept de coordonare, deci stii foarte bine povestea. Mi-am cam terminat treaba aici, mi-am stors nervii cand LuNg nu putea sa intre si aveam 40 de jucatori in mana dupa o saptamana de sublider, dar cu toate acestea, am reusit sa cucerim si sa pastram relatiile bune. Este lipsa de interes, iar ei s-au invatat sa nu mai spuneti nimic pe /f, doar "GO pe zona", ceea ce nu este de ajuns. Sper sa fie bine si sa va mobilizati! Ma bucur ca am mai cunoscut cateva persoane de cand am revenit si va multumesc ca mi-ati apreciat munca. We are the future!