Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru noua functia, Padr3 ! Trebuie sa lucrezi foarte mult la disciplina si sa stii cand sa-i sanctionezi. Sper ca Blade sa te ajute si sa faceti o echipa buna. :)

#E frumos videoclipul cu poze, LuNg. :* Sper sa ne descurcam bine, incepand de maine. Acum am sosit si eu de la bunici, imi cer scuze ca nu am putut ajunge la sedinta. :D

Neata. Prost attack pe hq rdt. Din cate turfs ne lipsesc fix pe el ai dat care este foarte greu.

sper sa castigam.

Ne auzim.

A fost primul meu attack, am dat cam din greseala...daca pierdem nu e nicio problema, dar nu cred ca vom pierde.

@, Cel mai bine ar fi sa nu mai comentezi aiurea, Lung a facut pentru mafia asta cat n-o sa faci tu in veci. Daca esti sublider nu inseamna ca esti zeul factiunii.

oJLPxI2.png

#Am iesit si eu. Noapte buna!

Edited by SQ Daniel

Bladestar vezi ca ti se urca adminu si rank 6 la cap. Unde e baiatu' de bladestar de acu 2 luni? Nu suport oamenii cu 2 fete care se schimba pt o functie.

Azi ati rupt. Gg

@, Tu citeste regulamentul, in special partea unde scrie de comportamentul membrilor.

@, Eu nu stiu cui ii s-au urcat functiile la cap :)

Hai sa vedem. Tu ai pierdut Helperul din ABUZ de functie, nu te puteai abtine in timpul war-urilor, asta e. Ai pierdut si liderul. De ce? Simplu! TU ai creeat niste probleme, aparent fara nici un rost, celor din Tsar Bratva si, incetul cu incetul, au reusit sa te dea jos.

Iti reamintesc ca nu ai fost acceptat in Hitmen datorita comportamentului tau, ceea ce nu mi se pare ok pentru un fost lider, proaspat iesit din functie.

Accepta ideea ca NU mai esti lider si nu mai faci parte din conducerea factiunii. Cum altii au inghitit cand tu ai spus ceva cred ca acum poti sa faci si tu 'efortul' asta.

Valabil pentru toti, comentarile aiurea nu-si au rostul.

# Felicitari pentru munca depusa astazi!

Edited by Bladestar