Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu am avut ceva probleme si nu am putut intra. Prima zi de war din 3 saptamani.

Aviz celor de rank 4. Nu mai faceti greseli copilaresti ca sa luati FW pentru ca avem nevoie si de rank 5.

Maine recuperam ce am pierdut azi.

Gata, uitati-va la sanctiuni, cei ce apareti acolo ar fi bine sa luati in serios asta si sa va platiti amenzile.

Prietene , nu mi se pare normal sa iau Av-verbal in conditile in care tu injuri pe /f factiune si toti membri.

Pentru ce sa stau sa vad cum mori de frustrare ?

Mai esi pe afara ai rank 4 nu te mai comporta asa .

Daca vrei pozele spunemi.

Vai, dragii mei, n-am mai postat de mult pe aici si vad ca nu prea va descurcați. Imi cer scuze ca postez pe aici, dar vreau sa va incurajez.

In primul rand, mariti-va activitatea, faceti antrenamente mereu si aduce-ti activi.

in al doilea rand, invatati sa trageți ca vad ca si asta e o problema. Antrenati-va pe bratva/rdt sau alt gang dar nu in SafeZone.

Incercati sa ascultati si sa fiti activi. Cei cu experienta de aici sunt padre, newlife , musiqq si inca 2-3, nu-mi vin in minte numele lor.

tot ceea ce contează este sa stati uniti pe zona, trageti mai multi in acelasi adversar, chiar daca nu luati voi +, faceti un lucru bun factiunii si aduce-ti plus.

Daca vreti sa ascultati si sa fie liniste, acum cu noua comanda, togfchat puteti face asta.

DACA VAd ca nu va descurcați deloc, voi reveni...dar cu conditia sa fiti 30 +on constant si sa ascultati de tot ce vi se spune.

sper ca v-am încurajat si daca aveti nevoie de ceva,sms si va ajut.

Noapte buna, valorosilor. Nu uitati ca am fost a doua cea mai buna factiune de pe server dupa avispa :).

Edit : si 27 sunteti putini. Aduceți-va aminte cand eram 38 on :X

Edited by LuNg ZEW

Calm, nu-i nimic. Toti mai prindem zile deastea urate. Important e sa invatam din greseli. Cum a spus si lung, trebuie sa ascultam mai mult de lider/sublider/rank 4+ si o sa fie bine. Diseara trebuie sa recuperam. Eu ma bag la somn. Ne vedem pe zi cand vin de la scoala. Noapte buna.

O groaza de sanctiuni. Asu daca nu sti ce a zis blade la -5/-8 nu mai sanctiona.

Mi-a zis direct: -5 => AV / -8 => FW.

Am terminiat evidenta. Gata ma bag la somn. Noapte buna. :*

Ma scuzati pt ieri...am ramas fara net....in seara asta nu prea stiu cum coordonez pt ca am cazut si aproape mi-am rupt mana...abia pot sa scriu...probasbil o sa stau cu cnv pe skype si o sa ii spu ce sa scrie...ramane de vazut

@, Trecem prin o perioada mai grea..examene..bac..chestii trestii..dar ne revenim...pana cand gasesc membrii activi si cat de cat buni la arme o sa dureze...dar am toata vara timp sa iau LV-ul....

Trebuie schimbat si programul la waruri....... eu ies afara in intervalul ala, abia reusesc sa vin.......... e VARA #distractie#bere#femei#inghetata :)))) va da-ti si voi seama din tagurile astea ;)

Buna dimineata!

@,

Zi tu ca nu a facut newlife treaba buna?
Si noi rank 4 am urlat din rasputeri si nu am rezolvaat aproape nimic :))
AM incercat ce m-a rugat padr3 aseara la war dar adminii nu au fost de acord..

Asta e, sunt si bune si rele. SPeram sa fie mai multe bune azi !

Crezi ca ma face pe mine un FW ? stiu ca rank 4 n-o sa mai iau dar daca raman,raman doar pentru a-i ajuta pe Padre si Blade pentru ca asa am promis,n-am stiut ca si pentru "fm" se ia FW dar na...asta e.