Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Clar mie nu imi mai merge serverul ... astept pana revine

Pacat ca nu se face nimic.. da-o naiba de treaba. Pittbull te seaca intr-o secunda cu M4, unu trage cu rifle de la 5.000km si ma omoara imediat, Lion la fel trage secunda si nu rateaza nici macar un glont, n-are rost sa continui si cu RDT ca deja ar trebui sa le scriu jumate de factiune.

Bafta, eu am iesit, si cel mai probabil o sa iau o pauza de la war-uri pana se mai rezolva cu codatii astia, oricum perioada asta sunt ocupat, ca vine si ziua mea pe 27 trebuie sa ma si mut.

Bine ca plecati toti, toti ca nu organizez, ca nu sanctionez. Uitati-va si voi la logs, nu pot sanctiona daca a fost war in care luai secunda asa, inainte sa intrii pe turf. Nu e vina mea ca e FULL serverul de codati. MC1 a facut 6-0 in 40 secunde, si uite, nimeni nu a facut nimic. Si nu stau sa aud comentarii cu '' a avut noroc'' sau altele. Culmea din toti codatii serverului, fix de la noi iau ban.

@, Nu trebuie sa dam vina pe codati. Daca suntem buni, ii batem cu tot cu codul lor. Ai acceptat toti RATATII la arme, mai ales tunisienii aia sau ce or fi ei. Niste plante la arme. Nu stiu sa tina deagle in mana, cam 3/4 din factiune. Din 40 , 2-3 care fac + , RESTU - pentru ca SIMPLU, NU STIU SA TRAGA . In plus, peste acest fapt, vine organizarea care duce la pierderea warului si intinderea nervilor la maxim.

Eram pe STADION 20, ne-au dat clear de jos, ceea ce nu e POSIBIL. Asta inseamna prostie la arme. Sa nu mai zic de interesul de a veni pe turf.

# Nu mai bine imi vad de ale mele si dau togfam? ca sa nu va mai aud? Si sa merg sa dau sup3 cu cei din RDT si sa-i felicit pentru organizare?

Bine ca plecati toti, toti ca nu organizez, ca nu sanctionez. Uitati-va si voi la logs, nu pot sanctiona daca a fost war in care luai secunda asa, inainte sa intrii pe turf. Nu e vina mea ca e FULL serverul de codati. MC1 a facut 6-0 in 40 secunde, si uite, nimeni nu a facut nimic. Si nu stau sa aud comentarii cu '' a avut noroc'' sau altele. Culmea din toti codatii serverului, fix de la noi iau ban.

I-am trimis PM lui bladestar, dc imi dai fw aiurea?

S le iau natia la toti.

Ma pui sa accept toti buti. " Accepta-l, daca nu e bun il dam afar."

Mai trece unu cand da test cu mine ma fac popa

O sa treaca doar cei ce merita

Iau amenda ca sunt booti astia ce sar cu PM

De cand sunt aici am stricat in jur de 400 /500 k

Pentru ce?

Ziceti fratilor sa mai raman? MAI ARE ROST?

Pentru ce?

Sa raman cărunt cu toti adminii.

Dai report azi raspunde peste o luna

BOGDIBMX cel mai bun. Areport la secunda si da si ban.

Respect pentru tine BOGDANEE.

Noapte Buna mai am putin si ma scap in game..

Edited by SiSu cu S

@@SiSu cu S, Sisule numai pune la tot la suflet ca astia vor sa te vada sa cazi...mai bine numai baga toti natarai inseama ....ca o sa ajungi la fel ca ei...fa ce este bine...si coresct pentru aceasta mafie...si sa-i ajutam pe Padr3 si Bladestar...sa facem aceasta factiunea una de temut sa fim cei mai buni.Daca ii ajutam Lideru si Sublideru...poate reusim sa facem ceva mai complex...de cand a fost infintata mafia pe acest server.Multumesc ca m-ai ascultat Sisule.

@@SiSu cu S, Daca calca MRL aici, am plecat. Ramaneti cu el. ;), Sigur o sa faca cum a facut cu mine. Dovezi peste dovezi si la sfarsit, bam, post.

# Noapte buna.

@@SiSu cu S, Daca calca MRL aici, am plecat. Ramaneti cu el. ;), Sigur o sa faca cum a facut cu mine. Dovezi peste dovezi si la sfarsit, bam, post.

# Noapte buna.

Ce dracu plangeti ma atat?
Dati-va demisia toti ca nu e prima data.

Atat stiti pierdeti cateva war-uri si gata demisia.

Invatati sa pierdeti, si apoi performanta o sa vina de la sine odata cu exterminarea codatilor.

P@

@@SiSu cu S, O mafie nu se face puternica peste noapte.....cu timpu se poate face...si eu te rog eu frumos orice s-ar intampla daca iti sar astia in cap nu ii baga in seama ca si eu ama vut astfel de probleme in VTB...dar am trecut peste ele cu incetu.Ramai aici ca s-ar sa devina o mafie buna...numai sa avem incredere in lideru si sublideru nostru.Daca ceilalti vor sa se comporte ca niste copii de 5 ani lasa-i ca ei vor fi sactionati.Nu noi.

De azi, 19.06.2014 [/coïor]in fiecare zi se va sustine un antrenament de la ora 12:00, pana cand o sa invatati sa trageti. In week probabil o sa avem program prelungit. Nu o sa accept un numar mare de invoiri. Aveti voie sa va invoiti la 3 antrenamente, din 7 numarul total. Cine nu se prezinta si nu face invoire o sa primesca FactionWarn.

P.S. Nu mai dati PM sa va invoiesc, pentru ca nu va invoiesc. Doua ore puteti sta la PC, asa cum stau si eu in fiecare zi.

O sa veizi tu prezenta la antrenament :))

Numai in TTB s-as-a mai facut asa ceva.

Cum considerati...eu pe la ora asta sunt la munca..Fac banuti vara asta...