Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta a fost cel mai prost war pe care l-am facut am iesit pe minus de ma scoate mama din casa :))

Edited by Rickester

Bun acum am ajuns si eu acasa.

Am raspuns la black-list si acum a venit vremea sa recrutam.

Recrutez 2-3 assasini, rank 2+.

Cine vrea sa ma caute in game, sa cititi regulamentele de la Assasini si Black-List, + un test de arme.

Astazi, 25.06.2014, intre orele 13:00-15:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu se poate prezenta, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati !

Cine nu indeplineste condiitle stabilite primeste FactionWarn

• 1.Aveti voie sa faceti 1 cerere de invoire pentru war-uri pe saptamana
  • 2. Cine vine la war trebuie sa aiba un total de 960 secunde pe durata tuturor war-urile din ziua respectiva.

Exemplu: O persoana aflata la primul war are 360 secunde pe turf, 300 secunde la al doilea war, 100 secunde la al treilea si 200 secunde la al patrulea war, acesta nu va fi sanctionat.

La finalul zilei de WAR cine are sub 960 de secunde va primi FactionWarn

• 3. La sfarsitul war-ului cine are -3 primeste amenda $5,000. Cine are -5 primeste FactionWarn

!* Daca parasiti jocul in timpul war-ului dati-mi un PM cu motivul. Daca nu o faceti sa nu va mirati ca aveti sanctiuni.

Ce faceti pimps?

Ba as vrea sa spun si eu ceva cu joburile astea, adica parerea mea. In timpul saptamani sa avem toti job-ul "Arms Dealer", chiar daca nu e si war dar vin cei din ttb si rtd care fac dm si cum au venit si ieri am stat jumate de ora sa gasesc o arma. As vrea sa aveti toti job-ul acesta, si in weekend sa aveti ce job doriti.