Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Emoticonul ălă e mai bine pus decât tine în funcție. (n-ai cum s-o prinzi, nu faci legătura până acolo)

Sau, ca să înțelegi ce îți spun...acelui emoticon îi găsesc mai multă importanță în acea frază, decât ție, în funcția pe care o deții.

Ce sunt scorurile astea parinte? Ai pierdut harul divin?

Regenesis 4 10 470

Regenesis 0 3 70

Regenesis 2 3 50

Regenesis 2 12 240

Pana faci scoruri decente, las-o mai moale cu galagia.

Buna dimineata Pimps, azi nustiu ce facem ! Am vazut pe la discuti doar vreo 4-5 nu vin azi ! Vedem ce o sa fie, daca o sa fim 25-30 o sa fie ff bine !

E aici Renko si rupem tot (Xcolord) :))

Hai salut, ne vedem in game !

Felicitari dragilor. Iar incep aia cu suferinte ca mda nush ce, sunt codati etc, REPET , uitati-va la voi in factiune, ca peste 50% din voi, dati 3/3 la war si comentati. Sunteti asa ofticati ca luati bataie chiar si cu codurile voastre.

Revenind la noi, felicitari inca odata. Sper sa ne mearga asa tot timpul, dar cica de luni se schimba foaia dupa spusele unora din RDT. Ce sa inteleg? Aduc alti codati?:-W , patetic.

Pup.

GG bajetii, primele 4 waruri ale mele aici au fost victorii :))
Sper s-o tinem tot asa.

Ne auzim mai incolo in game.

GGGGGGGGG GGGGGGGG MAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Asa luam LV-ul saptamana asta...

Am luat si eu best dupa o lunga durata... de la ultimul best..

@, Sa mori tu ? Vezi ca eu nu te-am jignit si nu te-am acuzat de nimic. Eu personal tin sa va felicit pentru prezenta la waruri dar, daca ati castigat turfs cu 25 online contra la 15 nu inseamna ca sunteti mai buni. Nu imi mai pronunta numele si veziti de ale tale. Bafta!

@, Am si eu o curiozitate. De ce imi spui sa tac ? V-am spus eu pe forum sau pe server ca aveti cheats ? Cum imi spuneti voi mereu cand va omoram "aim, nab, cod" etc. etc ? Nu ma intereseaza de gangul vostru si ce faceti voi, e treaba voastra. Ok ? Multumesc frumos.

Edited by sylvyufishtic

Felicitari pentru war-uriile de azi baieti, 4/4 iar. :*

Sylvyu dupa ce ca face c-bug cu f3 on, mai are tupeu sa si comenteze. Frumos. Meriti un OS.

# /uninivite extesy -> Check evidenta test log.

Vorbim mai incolo, am putina treaba. Pwp. :*

# Nu ii mai da uninvite. Nu era incalzit. Trage bine.

Edited by BogdanM

@@BogdanM, Asa si daca fac c-bug ce ? Ti-e ciuda ? Fa si tu. Tzipatzi ca niste copii si la waruri si pe forum COD COD COD. Vezi ca ieri am fost luat la teste prietene, in caz de nu stiai. Pa si tie.

NU MA MAI ETICHETATI CA DEJA DEVENITI PENIBILI!

Edited by sylvyufishtic