Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cedez psihic cu codatii astia jegosi, peste noapte au devenit vedete, au apasat butonul magic si se dau mari, ca dau magie ca nu stiu ce, codati infecti ca fara sunteti 0 si va dati mari si tari ca rupeti, rupeti ma fara coduri ca atunci o luati in barba, sunteti 0 fara ele, nu mai dati de la 2132321 de m cu ak47 secunda. Nu-i nimic, va vina voua randu si o sa ramaneti fara HQ. Asa cum le-ati luat asa le veti pierde, foarte repede. E o chestie de timp pana cand adminii se vor ocupa de voi si dupa o sa plangeti prin HQ ca nu mai puteti iesi.

Lasati si voi demisiile ca nu rezolvam nimic, vin altii si tot aia e, intr-o secunda , de la 13 pe zona, 2, a da? asa printr-un miracol s-au evaporat. Pe langa ca sunteti codati, mai sunteti si niste donatori infecti.

Ne auzim luni, pupic.

Nu am cuvinte sa mai pot zice ceva, stau ascuns cat de bine pot si tot ma omoara, ce codurile dq le aveti, imi ziceti si mie?
Aim clar, no recoil 100%, wall la fel, ce mai aveti? Ati zis voi bine ca de miercuri se schimba foaia, ce? Ati gasit alte coduri mai bune?

si acum ati veniti sa le incercati pe noi ? Nu aveti decat sa va impuscati singuri, pe mine unu ma doare in cuc de niste patratele. Eu joc de placere dar asa nu se poate cu voi, am terminat cu bratva, ati inceput voi, macar in bratva aveau cate 2-3 codati, dar voi sunteti vreo 30-35. Abea astept sa rad la urma de voi cand va vad pe BANLIST.

_____________________________________________________________________________________________________

Pentru scorurile care le-am facut toti nu meritam sa fim sanctionati. Pentru ca nu se poate face + cu asemenea codati.

@@South Max, Care codati catel? Nu zic ca nu am avut dar nici ca voi , peste 20 ;), asa ca gura mica. Va dam 4/4 lejer fara sa apasati pe butoane. De ce v-am batut? Simplu pudel, nu ati apasat pe butonele. Ia du-te pe Disneyland si da-i cu M4 sa vezi daca bate pana pe piramida jos la baza, , erau acolo , castiel, hristianbz si jackson, care curatau tot cu m4/ak47 asa ca taci dracu din gura si joc de glezne.

Edited by LuNg ZEW

Pentru ca va tot certati cu cei din RDT, am decis sa inchid topicul Discutii membri. O sa-l redeschid ca sa anunt unele lucruri sau cand va linistiti. Mult noroc!

Topicul a fost redeschis, dupa o perioada de pauza. Aveti liber la discutii, nu la jicniri.

Va rog sa va uitati peste Anuturi importante. http://forum.b-zone.ro/topic/66891-southern-pimps-anunturi-importante-important-announcements/page-15#entry3286049

Maine o sa sanctionez totul. Nu mai aveti motiv sa absentati. O seara placuta in continuare.

Edited by South Padr3

Insfarsit, doamne de 3 zile ne ti-i in chin si amar, cu discutiile inchise

Hai noroc! ba s-a accidentat Neymar la coloana, s-a dus pe pla Brazilia fara el...

Noapte buna baietii, ne auzim maine la war.

Sper sa fim 30+ si sa rupem codatii din RDT.

Uitati-va aici: http://forum.b-zone.ro/topic/13062-southern-pimps-raporteaza-un-membru-report-a-member/page-148#entry3286595

Noapte buna tuturor. Sper sa fiti cat mai multi si sa ascultatii chiar daca nu facem fata stiti voi de ce

Hai papa

@@South Padr3, Dă-i topic closed înapoi, noi ( RDT ) cum stăm cu topic closed, să fie şi ăsta, sau ce, voi sunteţi mai cu moţ sau n-am înţeles ? Se pare că voi începeţi cearta.

.

Edited by South Max