Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Astâzi cred că a început să se facă puţină dreptate prin banarea a 2 membrii din RDT, totuşi ne-a fost de mare ajutor şi sper să se facă în continuare dreptate şi să excludă încă câţiva membrii din RDT prin banarea lor care joacă cu acele coduri interzise, prin banarea sub-liderului AlcoluS al lor e clară treaba, dacă şi un sub-lider a început să facă chestii de acest vă daţi şi voi seama, totuşi..

Ne auzim în GAME mai tarziu. Cius :*.

salut bajetii. :*

# Ce ai facut zewle nu ti-a mai mers magia? :"> :*

Cand iti ziceam ca rupi peretii, te plangeai ca ai lag. :-J

Daca tu ca sub-lider ai bagat coduri, nu ma mir de membrii vostrii. :*

Edited by BogdanM

@@Skipper, ''Roata e rotunda, deci se intoarce'' e vorba mea, grija cum folosesti expresiile:))

Maine vreau sa fiti mai multi la war. Da, am inteles, au venit gaborii si au dat wanted, (*GG maxtreme) dar o sa incercam sa ne ferim de ei...avem timp sa ne refacem...

Trebuie sa mai recrutam cativa membrii si suntem full, si sper sa ramanem asa o perioada de timp.

@@South Padr3, Nu e vorba ta, shhh :).

Spusele lui AlcoluS la discuţii RDT, "Nu va mai certati. Daca mie nu imi pare rau pentru ban, de ce sa va para voua? :)) oricum ma enerva jocul deja. " , deci totuşi se pare că nu prea îi păsa de acea funcţie mare care o deţinea în RDT cea de sub-lider dacă tot vorbeşte aşa.

În fine, e bine că a început să se facă dreptate şi sper să se facă în continuare.
Ne auzim în GAME. :*

Primul si ultimul meu post aici, oricum o sa dati report ca nu am asteptari.

Va zic de acum, only mi-a jucat pe cont din 8 iulie si trebuia sa joace pana maine pentru ca sunt in Costinesti. De ce a jucat only? Pentru ca imi e unul din cei mai buni prieteni pe care mi-l puteam face pe un joc. L-am pus pe el in fata jocului asta care imi este egal cu 0, chiar daca eram aproape sigur ca o sa iau ban, nu mi-a pasat. Pentru cunostinta unora, chiar voiam sa ma las de joc si nu stiam cum, si asta a fost momentul oportun. V-am scapat si pe voi de mine, stiu ca ma urati, ma urati de parca v-am injunghiat in rinichi, dar asta e... Invatati sa nu mai dati atata importanta jocului, sa nu mai urlati in fata PC'ului din cauza unuia care v-a omorat, e penibil... Si eu faceam asa intr-un timp, dar am realizat ca nu ma ajuta cu nimic. Daca chiar nu ma credeti ca am fost plecat, imi dati Pm si va dau poze, nu imi e rusine... Sau il intrebati pe Xes sau Alexm, am fost si cu ei, se poate dovedi... Hmmm, ce sa va mai zic? A folosit only coduri? Nu stiu, n-am garantie, am vorbit cu el 5 minute pe facebook, n-am apucat sa intru in detaii... Spre fericirea voastea nu cred ca o sa mai joc, nici sa activez pe forum. Succes tuturor in ceea ce va propuneti (nu in joc) si va multimesc pentru tot (da, exact), pentru rivalitate, jigniri, reclamatii si altele... Va strang mana in semn de amicitie, take care!

http://forum.b-zone.ro/topic/226267-reclamatie-padr3-nerespectare-regulament/

Sylviule acum nu de multe zile am zis ca te-ai schimbat, ca suntem prieteni dar vad ca tot asa esti..

Ai tu ce ai cu mine dar nu pot, adica nu-mi permit sa schimb lumea.

Sa stii ca orice ar fi, pentru mine tot prieten esti,dar vreau si eu sa aflu de ce faci asemea lucruri " murdare "..

E admirabil ca AlcoluS a venit aici sa ne explice ce s-a intamplat, totusi, era prea urat ca un sublider sa aiba asa o atitudine. Respectele mele ! Unul dintre putinii RDT care ii respect.

Am iesit, noapte buna.

Noapte buna SP, acum ma bag si eu la somn. Ne auzim maine la waruri.

PS: 16 ani azi :D.