Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, acum am revenit de la fotbal :)), voi ce ziceti?

Buna seara tuturor! In primul rand, vreau sa-mi cer scuze pentru acest post si pentru cei care nu au fost in factiune pe vremea cand eram eu.

Am decis sa ma retrag si bineinteles, am pastrat niste poze frumoase din cadrul acestui gang. Imi pare rau ca momentul a fost scurt si nu mi-am dus treaba pana la capat.

Cred ca cea mai mare dorinta a mea dintr-un joc a fost sa conduc un gang, impreuna cu cel mai bun prieten din realitate, LuNg. Cei care au fost sau inca sunt in cadrul acestui gang, sper sa va aduceti aminte cu placere de aceste poze. :) Succes tuturor!

http://imgur.com/a/zGQVr#0

proba3_anded.png

@@SiSu cu S, proba3_sisu.png

Edited by AnDeD ZEW

Neata bajeti, tocmai ce m-am trezit, ne auzim in game.

@@AnDeD, Frumos videoclip, frumoasa familie.

@, Rollback ceva...

Ce ***((**(())) sa aiba.... se joaca staff-ul la server. Daca avem un server la care se accepta toate propunerile ******. Asta e tati.. Omu' cnad ii zice lu Kelton sa nu mai bage pluginuri.. nu domne nu... acuma nu merge si presimt ca avem DOWNTIME minim 3 zile..... Daca da RollBack macar sa ne dea cate 1kk de caciula si minim 30 Respect Points

Ce ***((**(())) sa aiba.... se joaca staff-ul la server. Daca avem un server la care se accepta toate propunerile ******. Asta e tati.. Omu' cnad ii zice lu Kelton sa nu mai bage pluginuri.. nu domne nu... acuma nu merge si presimt ca avem DOWNTIME minim 3 zile..... Daca da RollBack macar sa ne dea cate 1kk de caciula si minim 30 Respect Points

Nu se joaca nimeni cu server-ul, e Downtime pentru ca unii jucatori abuzau de comanda /tutorial care iti da 100$.

@, It wasn't hacked, it's about a bug. Some players abused [/tutorial] wich is giving you 100$ everytime you used it.

@, I don't really know, we will find out soon ;)

@, Server is in Downtime. We can't do more.... 2-3 days is soped.

ON: BA ce naspa e fara samp.. totusi ma joc cs

Vand admin pe cel mai populat server de paintball din Romnia. +VIP. 5 euro orange sau 8 euro pe clienti