Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

salut , de maine nu vor mai intervenii copii la war sa strice tot :D sper sa castigam 4\4

salut , de maine nu vor mai intervenii copii la war sa strice tot :D sper sa castigam 4\4

Salut Pimps, back de afara.
Ce credeti, intru si eu pe sa:mp ca un om normal si vad asta: 5BhoGQ1.jpg

Haolo, ce amenda ?

Hai ca asta-i buna, daca nu asculta la antrenament si fac spam ce vrei sa le fac eu? Si asa abea ma bagau in seama ca l-am tinut de unul singur si mai imi dai si amenda, audi nu vorbea de mine ci de ei.

Edited by AsU SEX

Noapte buna SP, am iesit si eu, ne auzim maine la wars :X

@@SiSu cu S, SiSu sa stii ca asu a procedat corect,inainte sa vii tu era harababura.

ON: E clara treaba fratilor... au inceput war-urile si deja avem invoiri.. Nu puteti sa ma sa veniti si voi la war-uri? 2 ori ce ....

Sper sa fim cati mai multi la war-uri

Sper sa castigam azi 3/3...sau 4/4 daca ataca si lolza :)....avem cam multi inactivi..multi sunt in vacanta, deci nu am cum sa nu le accept inactivitatea..

Pentru fanii din RDT, am ajuns acasa ieri ...deci o sa vin la waruri

Neata SP, ne auzim in game.

@, Castigam, castigam. O sa fim destui.

@, Neata! Ar fi bine sa castigam tot.

Mda, am castigat 1/3. E bine si asa, decat nimic.

@, Bafta!

Ba frate ca ma enerveaza vaza cu F daca dai F langa o casa te baga in ea.... Dadusem G sa ma duc la o masina si stiti si voi cand dai G de mai multe ori se invarte in mai multe directii.. si am dat din greseala F in loc de G si m-a dus in casa...

@, Scuza-ma, dar esti prost tare. Am spus ca puteam sa am si speed, asa ceva nu se face. Totusi eram colegi, gestul conteaza. Dar tu vorbesti mult. Pacat ca mult si prost. Am speed, wall, aim, no-recoil. Am de toate. Vrei si tu ? Iti dau 3/3 la orice ora. Cu asa tantalai ca tine cu skin din desene cum sa nu iti dau 3/3 ? Fanu' meu te pup.

Domnu' Sylvyu tu esti marele talent cica : Eu sunt prea bun va dau magie nu sunteti in stare sa imi faceti fata si ce sa vad ?

5.14.242.206 Sylvyu_Google Kelton 28.07.2014 12:37 27.08.2014 12:37 cheats

Cica mare talent cu codu in buzunar acum ce mai zici ? Ai ajuns sa te contrazici singur, tu ala care te creadeai marele Rembo in persoana a ajuns sa ia ban pentru coduri si cica : Nu am cod copile sunt prea bun. Ia uite ce bun ai fost =)) O sa fi la fel de bun si dupa ban? :))

Uite ca se rezolva tot. S@l Pa sper sa dai magie pe alte servere ca aici fara cod nu poti rezista .

Edited by AllenWalker