Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce mai faceti baieti? Profitati acum de sansele astea nu stiu ce se intampla, cine va fi lider, ce se va alege de factiune etc... sper sa ramanem in forma asta o vreme, daca nu asta este. Nu iesiti inca, aveti rabdare sa rezolvam chestii importante, vom avea si sedinta duminica daca ramanem impreuna :*

Ce mai faceti baieti? Profitati acum de sansele astea nu stiu ce se intampla, cine va fi lider, ce se va alege de factiune etc... sper sa ramanem in forma asta o vreme, daca nu asta este. Nu iesiti inca, aveti rabdare sa rezolvam chestii importante, vom avea si sedinta duminica daca ramanem impreuna :*

De ce sa nu ramanem impreuna?

vom avea si sedinta duminica daca ramanem impreuna
Frumos, ce sa zic. Daca nu iei lider, iti dai demisia si te duci si tu prin RDT sau Bratva ca ai mai fost. Daca iei lider, sper sa-ti schimbi atitudinea ca 'turfs nu conteaza' si mentalitatea aia de bratvatist si RDT-ist. Nu-mi place si duce factiunea in joc.Nu trebuie sa fim ca ei, activitati RP ca bratva sau fara HQ ca RDT. Daca iei lider, trebuie sa vii cu idei noi pentru a castiga warurile, sa faci o echipa buna de membrii, nu toti prostii care stiu sa faca + doar atunci cand au -, adica -15+...

Sper sa iei lider, doar daca o sa te schimbi. pPup,.

# Bafta Padr3. Ai fost un membru bun, pacat ca uneori pierdem pe mana unor admini incompetenti! Audi, stiu ca e dureros si ca o sa-mi dai warn eventual suspend permanent pentru ca asta esti tu. Sa ma pupi in fundulet.

@@LuNgJR ZEW, Asa e tot timpul. Cel care muncesc si se chinuie sa faca ceva pentru server sunt sanctionati mai drastic. SI codatii isi fac N conturi si merg si rup tot, si ei iau ban doar o luna...da ce sa-i si faci? Se mira lumea ca sunt 600 playerii cand in iarna erau 800-900 constant.

@@SiSu cu S,Nu pun nici o demisie, cum sa las factiunea la greu?

Ajut cu ce pot, sunt prezent la toate activitatile chiar daca la war nu dau magie, cum spunea si un prieten de-al meu : fara cod nu faci mai mult de +5