Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Iar a picat netu si de pe telefon nustiu sa dau mention.Sisule joc crossfire e gen cs dar mai misto, la knifes fac si ±20 acu depinde si de mapa.. La arme fac +15 maxim acu depinde de jucatori.. Dar la gta e mai greu +ca aia au tec combat

Bafta all m-am lasat succes.

Adminii aveau dreptate in poza din reclamatia ta. Mai nou daca intrii in masina nu poti fi atacat. Ti-am dat like la demisie pentru ce ai spus in ultimele 2 randuri si alte lucruri adevarate :) .

@, Acum stii si tu cum te simti cand ai patit ceea ce am patit si eu...si la mine a fost la scara mai mare sa spun :))

Nu se merita sa te bati cu sistemul, orice ai face nu poti rezolva nimic. Da-ti report daca vreti, imi pot cumpara unwarn daca e.

P.S. Aici se vede activitatea adminilor, 3 zile sa puna un lider...inca una, am stat 5 minute sa accepte report cu un care face DM, pana la urma s-a anulat reportul. L-am omorat eu pe respectivul cel putin sa pierda armele.

Edited by Padr3

@, Stai sa vezi acum :)) ca mai stau 2 saptamani fara lider ca au intrat ganditorii astia doi la voi Cotet si Audi si o va relaxati 2-3 saptamani :))) :))) Dar mie imi palce ca ma uit la ei si vad atat ,, intelepciune'' . Astia sunt sa va spalati cu ei pe cap si asta e. V-am salutat si Bafta la joc si nu mai bagati voi BANI 2-3 saptamani ca mor astia de foame :)))

DauMagie TyKy v-a Pwpat. P@

Oricum sa vezi acum posturi la Bratva ce fac :X:X: mor

Edited by DauMagie TyKy