Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mna nu a fost azi rau la sedinta...30 on...poate o sa fim maine 35 on la war :D

Lasa ca desfintam RDTul...

Fiti antena o faza - 01.08.2014 15:39 Red Dragon Triad Left the faction

O luna ca lider si cati codati are banati :Gren, mr.par1s, bonnie, RED, xpert1995, [sq]cristti, vipera007- cam toti din cate-mi aduc aminte. Deci intr-o luna ca lider are 7 codati banati...e clara treaba:))

@@SiSu cu S,1.La eventu ala tragea cineva cu m4 din spate si tu te-ai facut ca nu vezi

2.Te-am sunat sa-ti spun ceva, ai dat turn off si togfam

3.Mi-ai dat av sau ce mi-ai dat la sedinta ca am spus ceva pe f, era vorba de skinuri si am spus sa nu le modifici.Din cate am inteles tot asa a iesit si eu am luat av.

4.Il lasi pe skipper cu skin de asasin?Pai si daca ii face un rdt/ttb post ce ii spui la raspuns? ca l-ai lasat tu?Nu frate asta e regula o respectam toti.

5.I-am spus lu skipper cu frumosu sa-l schimbe si el incepe ca de obicei sa comenteze ca ce treaba am eu.Pai fiind mai responsabil ca rank 1 si 2 ma implic mai mult in schimb el comenteaza aiurea de parca sunt cine stie ce prost.Dupa te-am sunat si dai repede turn off, de parca nu-ti pasa

Din 41 am fost 30, nu cred ca au fost 11 inactivi/invoiri.

6.Ai vazut si tu ca majoritatea rank 1 au gura cam mare si nu iei masuri .. bagi numai buti in gang.

La waruri ne descurcam binisor dar trebuie sa te implici mai mult

Daca tie iti este bine nu inseamna ca trebuie sa dai turn off.Poate trebuia sa iti spun ceva important. Pe alta parte ai lasat si togfchat inchis.Dece?Ca sa nu te caut?Dar ce faceai de erai asa ocupat?

7.Ai dat rank 4 la True si gabitzuxxl acum aia fac dm in continu la hq ti-au spus mai multi membri.Tu cica ii sanctionezi, deunde ei au continuat sa faca dm si tu nimic

Cand vin 2-3 rdt la hq eu ma duc in ei sa ii omor si nu pot de colegi mei de valuare care trag in mine aiurea si ne omoara rdt

8.Cand iau heli/masina de la hq si plec linistit cu o treaba nu pot sa merg ca imi sparg astia rotile sau trag in masina aiurea.De ce?Ca nu sanctionezi ai vazut si cand a luat audi heli atunci colegi nostri au tras dupa ala ca salbaticu.Azi aveam w5 si faceam dm cops, am luat heli frumos ca mi-a dat voie true sa fac dm cops, vine mikeyoto repede sa ia el heli sa se duca la dm de parca nu are masini la hq dupa cateva minute ajung la jail ca ma incurca el.Acum sa nu incem sa ma plang pe aici.

9.Imi dai amenzi pentru spam pai ba frate daca eu cer fvr pana ma doare in gat si tu te faci ca nu vezi cui vrei sa-i cer fvr ? lu mama?Am spus de 3 ori fvr pe f si gata amenda

Acum nu veni la mine cu nush ce raspuns..incearca sa nu ti se urce si tie valuarea si lideru la cap cum s-a urcat la mai multi

Edited by rTn Sniper89