Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Sunt constient dar nu vreau sa vad asa ceva, vreau sa vad oameni care dau dovada de o varsta si seriozitate... Daca trecem de 8 puteti sa ii bateti si cu pumnii.

@, Daca va iau usor nu facem treaba... cand o sa vad ca sunteti ascultatoti si faceti ce va zic atunci ne distram la maxim... pana atunci hai sa cucerim.

1.Cred ca vb destul de frumos cu voi.

2. Va respect atata timp cat nu va bateti joc de munca mea si a lui Sisu.

3. Vreau sa vad oamnei care se respecta intre ei, nu doar jigniri si dastea.

Multumesc!

@, Apesi ca un disperat !@@Sebi VALOAR3, Sper sa ramai, ai grija ce faci... un sfat ramai in spate cu m4 si o sa rupi tot

Stiu si eu tehnici, dar am tot auzit povesti gen nu-s arms, n-am timp sau PUR SI SIMPLU N-AU RASPUNS ca sa iau si eu rifle(spre final), iar cu m4 nu batea pana acolo(erau pe la hotdog) si n-am avut cum sa imi revin si sa fac + ... am ramas cu -1, dar maine o sa ma pregatesc de dinaintea warului cu arme ca sa nu ma mai milogesc de colegii mei sa-mi dea si ... sa raman cu ochii in soare.

Care imi da si mie skype-ul lui? datimi PM sau vorbim in game pe /f.

@@Sebi VALOAR3,Nu te milogesti daca ceri un m4.Ceri frumos pe /w de 2-3 ori, daca nu iti da ss+pm, inainte de waruri te duci frumos la GS si iti iei cate vrei, sau iei din hq ca ai timp.Puneti mana si faceti skill 5 arms ca ajuta.

Gabitzu, mikey, sper sa dati si voi atac

@@Sebi VALOAR3,Nu te milogesti daca ceri un m4.Ceri frumos pe /w de 2-3 ori, daca nu iti da ss+pm, inainte de waruri te duci frumos la GS si iti iei cate vrei, sau iei din hq ca ai timp.Puneti mana si faceti skill 5 arms ca ajuta.

Gabitzu, mikey, sper sa dati si voi atac

Nu-s genul care sa dau PM la lider ... Incerc sa ma descurc asa ... Dupa runda a 4-a cred am stat sa fac influenta ca nu mai dadea arme nimeni :(

Decat 1attack .... Zisesi ca dati LS/SF daca nu prindeti in LV ca sa nu pierdem timpul. .... Daca stam in numai 1war mereu e clar cand mai luam LV-ul ....

Macar e si ala unu.

Edit: macar avem si un deffend de la vtb ca sa nu stam degeaba.

No, noapte buna all!

Edited by Sebi VALOAR3