Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@AIM TyKy,Pablo are dreptate, omu ala isi permite sa se ia de toti si sa comenteze aiurea.Pe mine ma doare in cot ca are pile la sisu.Daca nu incepeti sa il sanctionati incepem noi sa strangem dovezi si vorbim cu kelton, pai nu?Stiti bine ce comportament are, limbaj, lipseste la waruri etc el isi permite cam multe in gangul asta la rank 2

@, Va inteleg pe toti de acum o sa va monitorizez mai mult pe forum, si cu sisu o sa incer sa vb sa vad ce parere are si el.

Eu doar incerc sa va explic ca nu e bine ce faceti si nu e frumos ce faceti... Hai gata cu certurile si sa va pregatiti de waruri. intru si eu pe la 8, 8;10.

Hai sa ne distram si sa rupem tot la war, hai gata cu certurile ca tin la fiecare dintre voi si nu imi place sa va vad asa....

@@Leventhe Aaaa, si eu sunt tot la matematica informatica doar ca la bilingv si am engleza intensiv. Ce mi-as dori sa fac si eu germana in loc de franceza, sau orice alta limba.

La noi e viață. Suntem vreo 14 din toți cei de clasa a 11-a. :))

Sunt vreo 5 clase cred.

Eu nu am venit la mai mult de 3 ore anul trecut (mai bine dormeam sau mergeam să fac altceva decât să merg acolo la oră, mai ales ca aveam prima sau ultima oră) și am avut media 8, iar alții care au fost oră de oră au avut tot 8. =))

@, Incepi si tu? ca doar pe forum am vazut ca te remarci, la waruri nu prea te vad. Prietene aici suntem in mafie nu in pasnica deci daca nu te implici ne suparam... Ca la cearta sunteti primii dar cand e vorba sa ascultati si sa faceti ceva... 0.

Deci termina si azi o sa ma uit special dupa cateva persoane care mi-au atras atentia.

Asa ca detectivi o sa aiba putin de muca azi.

Edited by AIM TyKy

@@AIM TyKy,Tyky, nu am nimic cu tine, vreau doar sa-ti arat cat de tupeist e antony.Cat timp x ma respecta il respect si eu.Cat timp y comenteaza aiurea si e tupeist, sunt si eu.Vorbeste cu sisu si sa ii scoateti fitele alea de rank 2 din cap.

@, Am inteles, o sa vb la sedinta despre asta, deci de acum o sa va arat ca o sa va respectati dupa rank doarece un rank 5 a muncit aici si are destula experienta ca sa iti spun tie rank 1 ce sa faci, ( in limita bunului simt ) dar o sa vb la sedinta mai multe.

Trebuie sa lamurim odata asta pentu ca aceste mici lucruri ne stica pe noi.

N'seara!

Despre cine vorbiți ca are tupeu sau chestii? Eu m-am înțeles bine cu toți de când am intrat .... Îmi pare foarte rău ca nu pot veni la săruri, dar sunt inca in București si nu e nici o șansă sa ajung in Târgoviște pana in 22. Daca ajung ma bag si eu on repede ca sa fac macar niste influenta acolo ...

@, Eu nu m-am luat nici odata de tine! Si nici nu am sa ma iau! Sti bine! Ca pe game suntem prieteni, cum tot ma rogi tu pe mine sa-ti dau transfer, si crede-ma ! Am vrut sa-ti dau bani! Dar vad ca deja incepi cu figuri, porcari!

Multumesc pentu prezenta la waruri!

Pacat ca sunt si codati multi in ttb, tragea dodge ala in 3 oameni odata cu deagle.. deci e clar si sunt uni si cu parkor mood.

Asta e va astept si maine si sper sa prindem pe rdt

De maine incepem sanctiunile, daca nu incepeti sa faceti + parasiti aceasta mafia. Atat am avut de spus.

Mai bine 30 buni decat 40 si care 10 dintre ei sunt degeaba.

Succes