Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, m-am intors si eu de la liceu.

Ne vedem pe la 7 seara.

Astept peste 25 de persoane la war azi... sper sa nu ma dezamagiti.

Din cate ati observat eu si Sisu suntem destul de intelegatori si va rog doar atat : ba va bateti joc de munca noastra. Succes

Ce faceti baieti, imi poate recomanda cineva un serial frumos care sa merite ?

https://www.youtube.com/watch?v=qIMnnRSTw6c&index=13&list=RDEBeu7O_uH8A

Iti recomand Prison Break ,deci eu l-am vazut de 2 ori si m-as mai uita o data dar nu sunt sigur :)) ,dupa parerea mea e cel mai bun serial vazut vreodata.Ma mai uit la Walking Dead ,e super tare si asta si Arrow e foarte tare .

Salut, imd intru si eu in joc.

Astazi ar fi bine sa fim cam 30 on, deoarece avem 3 inactivitati si 2 invoiri! Asa ca va astept pe toti!

Iti recomand Prison Break ,deci eu l-am vazut de 2 ori si m-as mai uita o data dar nu sunt sigur :)) ,dupa parerea mea e cel mai bun serial vazut vreodata.Ma mai uit la Walking Dead ,e super tare si asta si Arrow e foarte tare .

Prison back l-am vazut acum 2 sau 3 ani si Arrow astept sa apara mai multe episoade..

Vedeti ca se poate? Sper sa nu va culcati pe-o "ureche" ca daca nu vin ce se intampla.. ori cu unu ori fara unu, cum gandeati pana acum, o sa isi doareasca multi sa intre cand vor vedea rezultatele noastre, si nu va sta sisu nici o secunda pe ganduri cand o sa va sanctioneze. Asa ca fiti cat mai activi, cu, cat mai multi, cu atat mai bine, Felicitari pentru Waruri!