Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ce mai fac baietii ? :D war.uri alea , aela :> Sper ca o duceti mai bine de acum,"fara mine", sa nu mai faceti DM, sa va luati dupa un bou ca mine, k uitati ce patiti :|. La topicul "plangere" sa ramana asa cum este, fara 1 post+... Va urez bafta si succes la toti >:D<<'> Sper sa ramanem prieteni si SA NU MA UITATI :| , v.am :* bye :*>:D<<'> BAFTA !!!!!!!!!!!

Razvan Mai Recrutezi Ca Vad Ca Scrie Ca Paterno Family Numai Recruteaza :( ? .

***MY STATS***

Nick: CyuPy09

Level: 7

Job: Detectiv

Faction: Taxi Cab Company

Number: 1615

xg49igd3rbfkpn0oqm9q.jpg

o5f6mvzemn3agnqgwjc.jpg

zclx5hi9n16j6uxmt9ik.png

CyuPy -> ov809qci8c5egaxgs62.gif <- d3l3t3r

Ce fac baieti? :> ... Dupa cum stiti sau cred k stiti o sa fiu demis... i-mi pare rau asta e... eo va urez bafta in continuare si nu vreau sa faceti Paterno Family de ras!! Vreau sa ramaneti qm (am) fost pana acum CEI MAI BUNI!! Si vreau sa va anunt cat timp o sa joc pe b-zone nu o sa tradez Paterno Family ;)Cred k momentan o sa ma duc intr-o fact pasnica sa mai ma linistesc... Vreau sai multumesc in primul rand lui Florin k a avut in credere in mine si mia acordat sansa de a fi subliderul acestei factiuni dupa care ai multumesc si lui Razvan... pt k si el a avut inceredere in mine si ma lasat q rank 6... dar aqm la sfarsit vad k sa skimbat foarte tare...dar numai conteaza si nu in ultimul rand vreau sa va multumesc voua membrilor paterno ... care ati fost excelenti din toate punctele de vedere ;) poate o sa ma reintorc in Paterno ... dar nush cat de curand Florin cred k stie qm sta treaba .. Bafta DON Florinacyo care pt mine ai fost un don si aqm bafta si tie DON Razvan care esti actualul DON VA MULTUMESC TUTUROR NU UITATI PATERNO THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!! CEAO :( :( :(( AICI AM CUNOSCUT ADEVARATI PRIETENI ... DAR VAD K UNI SAU SKIMBAT FOARTE FOARTE MULT...SALUT

CU STIMA SI RESTEPCT RzR_Marius !

BA rzr si d3l inca nu sunt demisi !!! ita na tupeu...razvane sper sa fie valabil ce ai spus la reclamatii paterno !!!!!!!!! RZR SI D3L INCA NU SUNTETI DEMISI !!! Nu va mai lauti la revedere :)) !

Iar daca rzr pleaca s-ar putea 99% sa ma duc in factiune cu el !!!!!! :D