Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Sniper89, esti un mare, mare nab.

Nu trebuie sa iesi, aveai rank 5 +, ca ne vom reveni atunci cand revine richie.

Dar asa sunteti voi, stati doar cand gang-ul respectiv castiga, cand ramane fara turfuri gata pleaca jumate de factiune. JALNIC RAU DE ToT.

Pharell nici eu nu stiu ce face richie si ce are de gand sa faca, dar voi ramane in pimps si daca ne vom bate mereu pentru hq.

Buna dimineata!

Barosane ideea este ca nu mai avem cu cine sa facem avtivitati..., pur si simplu. Nu vezi ca sniper, avea rank 5 si a bagat demisie, pentru ce? Ca l-a tinut gsb in hq, in momentul in care gsb erau 30 vs 4. Si sunt foarte, foarte multi care au iesit pentru ca pierdem la fiecare war.... asta este, de la 24 de turfuri la 1 singur turf. Orice gang are momente proaste, dar ideea este ca noi nu avem lider ca sa sanctioneze inactivii.

Ma rog, pana la urma este decizia ta, faci cum doresti tu. Dar eu as zice sa ramai macar pana vine richie, sa vedem cum sta treaba atunci.

@@Ryakk,Mi-a dat sefu rey unvinvite de pe panel

M-am gandit si eu sa raman, am retras prima demisie cum ai vazut si tu, pe asta n-am mai retras-o

Dar deja este BATAIE DE JOC cat dureaza frate sa repari un PC?

5 on la fiecare war si ne bat de ne rup, au iessit peste 20 de membri si ceialalti 20 ( majoritatea ) intra in joc doar sa apara la last login ca au intrat, in rest sunt inactivi.

@@Sniper89, din cate stiu nu mai esti membru pimps, asa ca sa nu te mai prind ca dai reply la acest topic.

Ai avut rank 5, si ai iesit ca pierzi intr-una. Poate omu nu a avut timp sa si-l repare, sau poate a avut si probleme in real-life, plus ca asta este perioada tezelor, deci, stai tu calm ca Richie va reveni.

Cat despre tine, m-ai dezamagit complet, te credeam altfel dar esti ca toti aia care au iesit. Ce ii salveaza pe ei e ca aveau rank 1-2, da tu care aveai rank 5, trebuie sa ridici moralul acestui gang, nu sa bagi demisie dupa ce pierzi un amarat de turf si ala e HQ-ul...

Sincer, nu mai ai ce discuta cu mine, te rog nu mai da reply la acest topic, pentru ca nu cred ca vrei warn-uri.

Salooothic.

@@Sniper89, Mda, te-ai grabit degeaba cu demisia, e adevarat ca te porti ca un copil fara minte...o sa regreti mai tarziu... turfurile vin si pleaca nu asta conteaza intr-un gang ( cum a zis Ryakk si Pharell ) ce-ai zis despre Richie cu pc-ul..e cam urat din partea ta sunt multe motive cand ti se strica, ar fi trebuit sa te gandesti pt. ce ti-a dat rank 5 atunci...m-ai dezamagit si pe mine nu ma asteptam dupa ce ai retras prima data..imi pare rau de perioada ta petrecuta aici..infine nu mai comentez mai mult... sa fie in bafta ta.

Salutare bajetii, acum am ajuns si eu in casa, am taiat porcul la tara :))) soric/fripturica mmm :>