Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun venit celor noi! Sedere placuta :))

Te rog sa iti scoti melodia de la semnatura. E enervanta + eu nu te parasc in Admin Table, dar este unu care se poate uita si te zice.

Iar incepi sa faci spam?

Pai, pentru ce e Forumul? Pestru Spam.

Salut Baieti,acum am venit si eu de la sala,scriu repede la romana si intru in game.

Voi ce mai faceti ?

Eu astept cu warurile cu nerabdare.

Ne auzim in game.

SHAF DA PAGINA

Edited by South Adrean

Salutare baieti, eu am luat ban din pacate ca am fost un prost si am baga cod. Puteti sa imi spuneti daca ma poate tine frees o luna sau ma scoate?

Va urez succes la toate warurile de acum inainte. Mi-a facut placere sa stau in mafia asta. Sunteti de treaba. Ne auzim peste o luna.

V-am pupat dar raspundetimi la intrebare va rog.

Salut Baieti.

Prima zi de war,primu best <3 http://imgur.com/LCHqsIZ

Maine sper sa castigam si noi un turf ceva.

Daca nu va duceti rambo castigam,maine am sa incerc sa ma uit poate voi fi lasat macar la un war sa am si eu un cuvant.

Eu mai stau putin prin game si dupa ma culc.

Ne auzim maine !

Salutare colegi! Dupa cum bine stiti majoritatea dintre voi, de ieri seara sunt noul vostru coleg. In ciuda esecurilor dezastroase de ieri, in care am castigat un war din 4, si ala cu o mafie din SF, inca mai tind sa cred ca avem o sansa in fata celor de la TTB. Daca ne chinuim facem 11 turfuri azi.

PS: BAGATI CODURI CA N-AVEM NICIO SANSA :))

Salutare colegi! Dupa cum bine stiti majoritatea dintre voi, de ieri seara sunt noul vostru coleg. In ciuda esecurilor dezastroase de ieri, in care am castigat un war din 4, si ala cu o mafie din SF, inca mai tind sa cred ca avem o sansa in fata celor de la TTB. Daca ne chinuim facem 11 turfuri azi. (Nu conteaza astea)

PS: BAGATI CODURI CA N-AVEM NICIO SANSA :))

Buna idee.

Asa o sa facem. =))