Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va multumesc mult baieti ca m-ati votat. Asta inseamna ca ati avut incredere in mine si sper sa nu va dezamagesc.

Sublider va ramane Sprites.

Noapte buna !

Felictari Firu, de ieri ti-am spus ca tu vei lua. Nu inteleg dupa ce sta 4 luni sublider nu merita sa fie in vot :) totusi. ma bucur pentru tine, era timpul sa primesti sansa. Vreau de la tine sa incei curatenia de primavara.

Edited by Bogdan phR

WTF MAN? 6 zile inactive? serios? =)))) RDT RULZZZ

BZbVJP4.png

10 plecare - 14 venire = 6 zile inactive ####CLEEER

cum naiba ma nene? chiar sunt curios cum o fi reusit sa calculeze asta..

Edited by NesTea Sven

@, Sa schimbi numele pe forum.

Salutare fetelor, nu am apucat sa imi fac introducerea de cand am venit aici. Stiti si voi "Sper sa facem o treaba buna impreuna bla,bla"

Tin sa il felicit pe firu pentru functia primita ieri si sa il rog sa faca curatenie ca trebuie sa ne vina niste baieti auriti zilele astea pentru a lua lv`ul.

Ne auzim deseara la war`uri, sa fiti cat mai multi on ca sa nu patim ca aseara.

@, Grele romanele astea..asta e, altele nu-s..cand ne gandim ca asta e viitorul Romaniei..

Eh, va doresc o vacanta placuta si sa speram ca dupa pauza asta de o saptamana sa ne revenim in privinta warurilor. Ceva mai multa activitate, mai putin vorbit pe /f si o sa castigam garantat

Noapte buna!

Noroc baieti. De astazi, _CezaR_ este noul lider asasini, iar Baxter se va ocupa de evidenta waruri. Cei de rank 2 sau 3 il pot contacta pe Cezar daca vor sa fie asasini. Daca stiti ca nu sunteti destul de activi pentru a fi asasini, nu il contactati doar de dragul de a purta skinul cu "caciula".

Bafta, ne auzim prin game !

@, Nu inteleg ce te doare pe tine unde mergem noi acum :| E fix problema noastra ce am hotarat cu totii. Am prietenii mult mai vechii care m`au ajutat in trecut si acum le intoarcem favorul. Stai cumintel acolo si asteapta.

@,

@,

@, Multumim, la fel!

Acelasi lucru va zic si eu dragi colegi, sarbatori fericite si welcome celor noi!

Eu am plecat la "inviere". Ne auzim maine, baftalos!