Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am si eu o intrebare :-? Cum a ajuns unul ca Andutz care, atunci cand eram eu in SP, lua worst si acum best?

PS: Nu v`a mai imbatati cu apa rece ca noi venim tocmai de la dracu din praznic si voi faceti 10 sec pana pe turf + ca v`am lasat cu 22 de turfuri si nu ati fost in stare sa luati LV`ul iar acum dau RDT`ul in voi ca surdu`n clopot.

PSS: Ce s`a intamplat ieri a fost o greseala. ;)

Edited by AIM Cristi95 VALOARE

Durule, uita-te pe la legende mai întâi si dupa sa comentezi. Când o sa ajungi la 43 de turfuri sa ma suni. Daca suntem asa codați, de ce au fost foarte putini banati ? Iar unii dintre ei, au luat ban fara sa faca + la war. Daca n-ai vazut, warurile au fost langa hq u vostru.

Stai calm, ca stiu eu cine esti, sau cine ai fost. Nu mai esti membru al gang-ului, nu mai posta.

P.S: 1-0 pt limba romana =))

Edited by MR JoKenZy Legend

Uitati-va cine este cap de serie la pimps si cine este legenda aici. Si cu asta am terminat. Bafta.

E un joc incercat,i sa nu mai suferiti atata.

Daca va credeti smardoi, va astept cu attack in sf

Dar ce sf, ca voi va rugati sa nu pierdeti lv, ce sa dati si in sf. Papa .

by Ryakk. Pwp

Uitati-va cine este cap de serie la pimps si cine este legenda aici. Si cu asta am terminat. Bafta.

E un joc incercat,i sa nu mai suferiti atata.

Daca va credeti smardoi, va astept cu attack in sf

Dar ce sf, ca voi va rugati sa nu pierdeti lv, ce sa dati si in sf. Papa .

by Ryakk. Pwp

Nu am nimic personal cu tine, ci din potriva, RESPECT, dar nu imi plac oamenii pe care ii vad ca se lauda sau se dau mari, cu sau fara aim. Iar cu faza cu stresatul, ca e numai un joc, sunt de acord, dar nu eu sunt cel care are 80h jucate, adica... exisista si viata reala.

@@Count LuNg ZEW, Tu ai venit cu suferinte aici, voi in SF nu aveti adversari pe masura, aia nici nu stiu sa se organizeze de asta ati luat SF. Daca va credeti asa tari de ce nu ati castigat se celelalte atacuri in LV / LS ?

Ps: Ti-ai invitat si fetele sa-ti dea + la comentarii.

Edited by Don Kevin

Salutare, nu am mai postat de mult pe aici dar am stat cu un ochi mereu pe discutii. Din cate am observat s-a creat un conflict cu cei din Avispa, unii fiind chiar si fosti colegi dar nu asta e important, pe mine nu ma intereseaza de ce va certati dar INCETATI ca nu e bine pentru nici o parte.

Din fericire am terminat cu tezele importante si acum mai am doar la latina si mai am de luat cateva note si termin acest an scolar.

In aceasta seara va onorez cu prezenta la primul war, sper sa va dau putin din daruinta mea pentru war-uri si sa fie totul bine, normal daca vreti sa ascultati sa fie totul perfect.

Ne auzim pe seara pe game, bafta! Si terminati cu scandalul ca nu-si are rostul.

@, Frumos graiesti Sven ;)

Ce ma? Am batut Avispa langa HQ si gata, faceti ca toate alea? Asta e, o simpla victorie, nu trebuie sa va bucurati chiar asa, are si Lung un pic de dreptate!

In seara asta sper sa ajung la war, sunt plecat.

P.S: @, vai da' ce bun esti draga, ne-ai lasat cu 15 turfuri, singurii mai buni din [AUR] erau Tratecyy, Menthol, Walla si Tig3r (adevaratul om care a ramas si la bine si la greu), Svenking (la fel ca Tig3r) si Hawking, pe [/f] erai in stare sa-l injuri si pe lider, halal caracter!

@@Count LuNg ZEW, Draga lung nu mai suferi, data viitoare ai report.

@, Baietica posteaza la tine la discutii ok? Data viitoare aveti amandoi report, nu va dam voie sa postati unde vreti voi, doar ca sunteti ''smecheri'' in viata virtuala te pupa Andutz

@, Mersi fratele meleu mi-ai facut reclama ai 1k de la vedeta Andutz pwp :*

@, trebuie sa dai un rebuild la gta3.img si iti va functiona.

Am rezolvat cu ped si cu m4. Alta problema este ca nu vad kilurile care se dau la war, si nici nu vad cine este afk (Acum am instalat jocul uar). Nu sti de ce?

Buna seara, la ultimul war, nu am putut veni si l-am lasat pe fratemiu de 9 ani, din pacate a facut un scor prea bun, 3-9... worst cu 6, nu am avut ce face, trebuia sa las pe cineva pe cont, revin luni in forta, am fost plecat si a intrat el.

F i r u 9 8 VIP Nu pot da pm, nustiu din ce cauza, dar am vrut sa vezi accest mesaj, nu am putut ajunge la ultimul war si l-am lasat pe fratemiu de 9 ani, a facut 3-9, daca e amenda platesc, daca e sanctiun asta e. :)

P:s:Dau magie :))

JockerXXXD Uite ce aim am, check video. Edited by Alex Mafya