Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa zic ca aici in factiune am intalnit membrii adevarati, nu de astia care vin si pleaca, nu nu, ADEVARATI, LOIALI. Membrii care si-au dat silinta la war, da da. Ce tot drq mint, sunteti niste prostituate ce se plimba din gang in gang. Ati vazut ca nu avem turf si hai sa plec? Voi aveti macar cat de putina onoare? Asa membrii ca voi sunt peste tot, nimeni nu are nevoie de voi. Nu ati ajutat cu nimic si suferiti. Nu stiti sa tineti Deagle si va dati mari si tari. Nu aveti idee de war in pnm ducetiva si vindeti licente sau faceti comenzi cu Taxi, SP nu are nevoie de voi, p@.

Bafta tuturor ce au parasit factiunea in aceasta seara. Am ramas total dezamagit de modul in care unii au tratat aceste waruri. Nu-mi vine sa cred cat de putini am fost prezenti, dar asta este. Va urma o perioada mai grea pentru noi, trebuie sa ramanem la fel de devotati mafiei, sa ne dam toata silinta pentru a ridica factiunea si pentru a sterge pata rosie de culoare ce si-a pus amprenta asupra LV-ului.

Edited by Wladyslaw

@, Welcome ba.

@, Succes mai departe unde nu te-ai duce.

"Bota i-a adus aici pe toti, vremea i-a lasat pe cei mai buni"

Cristi, m-am săturat de aceleași waruri în LS, de codații din GSB și de drumurile până pe turf. Doream să încerc și altceva că am fost în ganguri doar din SF.

Cristi, m-am săturat de aceleași waruri în LS, de codații din GSB și de drumurile până pe turf. Doream să încerc și altceva că am fost în ganguri doar din SF.

Welcome.

Salut, baieti!

Inca nu fac parte din factiune, dar am trecut pe aici sa ii salut pe viitorii mei colegi.

@, ia zi, sefule, facem mare brigada?

#noreportpls

Aplică mai repede că dacă nu locul îți va fi ocupat.

Bună dimineața !

@, vezi ca il pusesi pe privat ba nab, schimba

@@diezLLe 07, poti sa ii transmiti lu' GabitzaColinsky din partea mea sa nu mai incerce ganguri, sau poate, ca am vazut ca si-a gasit aim-ul azi dimineata. Asa este, nu e organizare, cand el face worst la 3/4 wars, mai bine il luati voi, aim are, cap n-are. Multa bafta!

@diezLLe 07 Poti sa-i transmiti si din partea mea ca ma bucur ca a plecat asa copil din factiune. Cand face -12 la war ne zice noua de organizare? Ba tu nici de influenta nu esti bun, dute alt gang, chiar vreau sa o vad si pe asta.

P.S. Dute RTD sa ne ajuti si pe noi putin macar acolo daca nu ai putut aici.