Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Botys Ghytza, Boss, nu mai face asta, nu te mai lauda ca ai avut 3-2, e penibila situatia asta. Nici Zana SveNKinG nu se lauda aici ca ia best intr-una. :))

Ba nabule, nu ma fa sa vin in game sa te bat. E prima oara intr-un gang, e doar a 3-a zi, tu ce vrei .. Lasa-ma sa ma multumesc si eu cu putin deocamdata .. :))) Primu scor pe +, e ceva bun pentru mine :))

Neata baieti. Se pare ca am fost demis. Mi-a placut enorm sa fiu membru SP alaturi de voi, dar din pacate, din cauza unora admini newbie am luat un ban prostesc. Pentru cei care considera ca am cod sa-mi sugeti, eu din partea mea am cooperat la maxim. Asta e. Mersi Firu pentru invite si mersi BoTa pentru rank 2. Cand am intrat aici, SP detinea 2-3 turfuri, ma bucur cand ma uit acum la /turfs si vad aproape de jumate de LV cucerit. Sven iti urez si mai departe cate mai multe besturi. Vladutz si tie succes, esti un baiat de treaba. Cristina, tu vinzi la war mai multe arme decat toti impreuna, pwp. Si nu in ultimul rand, succes nabilor mei - drw, Vampire, Freed. Sa luati tot LV-ul!!! p@

Salutare vechii mei prieteni, imi pare bine sa mai aud miscari pe aici, salut BoTa salut Master Sven, ce mai faceti? Imi e dor de voi pestisorilor! #remember ANDUTZ

Salut baiat, bine uite incercam sa ridicam factiunea cat mai sus si speram usor, usor sa reusim asta. Si noua ne este dor de tine si de prostiile pe care le faceai :)) Te asteptam inapoi :)

Salutare vechii mei prieteni, imi pare bine sa mai aud miscari pe aici, salut BoTa salut Master Sven, ce mai faceti? Imi e dor de voi pestisorilor! #remember ANDUTZ

re andutze, inca iti mai folosesc tinta ta magnifica.Haida inapoi ba

Felicitari pentru warurile din dupamiaza aceasta. De luni in colo trebuie sa lasam inactivitatile/invoirile deoparte si sa ne apucam sa luam tot LV'ul.AVeti grija cu secundele pe turf ca de luni se face evidenta zilnic si chiar daca warul este castigat tot se sanctioneaza.Salut!

Edited by PimP Vladuttzz VIP

Salutare "pesti" tin sa va anunt ca cel mai probabil in data de 19 voi revenii aici. CIUSSSS!

Te așteptăm cu cel mai mare drag, lași avispa :))

Felicitări pentru 4/4 azi, tot așa până cucerim orașul.

Black a închis odată acest topic, vreți să-l închidă din nou ?

Numai vorbiți prostii pe aici să fim sancționați din cauza voastră.

Ia să vedem cum arată, am stat 40 minute să fac tabelu îsta :))

17V3bea.jpg

Edited by Cristina

Bogdan phR Ai stricat surpriza pe care le-am promis-o pe 19 :))

Cristina Foarte frumos tabelul, dar trebuia sa imi faci mie o culoare unica doar sunt bossu aici :))

Salut baieti, eu acum am venit de la orele de condus, mananc ceva dupa ne auzim pe samp.

Tin sa va felicit pentru war-urile de astazi, dar sa va si cert totodata pentru inactivitatile si invoirile facute fara rost, asa ca incercati sa mai reduceti din asta si sa fiti mai activi saptamana viitoare pentru ca este foarte importanta. #LVMoV

Edited by NesTea Sven

Te așteptăm cu cel mai mare drag, lași avispa :))

Felicitări pentru 4/4 azi, tot așa până cucerim orașul.

Black a închis odată acest topic, vreți să-l închidă din nou ?

Numai vorbiți prostii pe aici să fim sancționați din cauza voastră.

Ia să vedem cum arată, am stat 40 minute să fac tabelu îsta :))

17V3bea.jpg

Draga Cristina, cu parere de rau tin sa te anunt ca trebuie sa il refaci... Drunkard trebuie sa fie NR.1!!

Ba deci e imposibil cu voi, ba ce e cu spamu asta si discutile aiurea in acest topic?

Acest topic va ramane inchis 24h din acest moment iar daca o sigura data va mai prind ca postati la discutii 2,3 cuvinte si spam aiurea veti fi sanctionati in game!

Nu este clar acest regulament?

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Edit: Topic redeschis, odata sa va mai vad ca postati aiurea aici lucuri neimportante, spam si discutii de 2,3 cuvinte.

Edited by BoTa

@, Frumos dar ce nu ai inteles din acest regulament?

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Vei fi sanctionat cu un AV.