Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@ciobibubu,@@MeMoRy Legend, Mai usor cu comentariile de genu ca v-a amuzati,aveti turfuri,noi suntem codati.Pai ce ai facut Bobita?uite rezultatuld e azi!

5.12.172.242

Cristiano.

pingMANN

14.09.2015 21:42

14.10.2015 21:42

Cheats (Aimbot)

Cristiano.

3

2

300

Cristiano.

20

12

1440

Cristiano.

11

5

840

Si asta ca la al2lea war i-a fost frica sa intre sa nu il controleze adminii si la ultimul war a primit ban ca daca nu iar rupea codul,oricum pentru un jocator care joaca cu coduri sunt scoruri jalnice (Hu3xxx sau mai bine zis qmenthol stie mai bine)

Sunt scoruri prafe că nu ştie să-l folosească, l-a băgat să se distreze sau nu ştiu ce voia el să facă.

Diseara vreau activitate maxima la cele 4 waruri. Nu vreau sa pierdem niciunul. Nu vreti sa ascultati, va taxez in cel mai rau caz. Nu ma intereseaza de logurile voastre, va bateti joc de munca mea, o sa-mi bat si eu joc de faction history vostru. DISEARA 4/4!!!!!

Bai frate, nush ce naiba are serveru, dar pica tot la 20 de secunde, doamne...

Mi se întâmplă la fel, dau restart, apoi intru pe RPG, RPG merge, intru în consola SA:MP, dau click pe server, jucătorii variază, apoi intru în joc şi dă "Server didn't respond":|

@@Cristina Eu ieri am lipsit ca nu am fost acasa si i-am trimis lui Wlady PM ca am fost plecat pe la 10 noaptea...

@ Ce man ai primit ban fara sa fi avut nimic ? Te ajut eu sa scapi daca e .

Am eu niste relatii in viata reala cu niste experti in I.T si uite rezultatul :

cpJzqVs.jpg

eGns9s4.png

Ma dusesem si cu adminu ce m-a banat , si cu lider , il bagasem pe primu si dupa ma pregateam sa il bag si pe celalalt dar mi-a dat Kelton raspunsul :)) Unu e SniPeRS pe B-Zone .

Edited by SniPeRS

@@Cristina Eu ieri am lipsit ca nu am fost acasa si i-am trimis lui Wlady PM ca am fost plecat pe la 10 noaptea...

@ Ce man ai primit ban fara sa fi avut nimic ? Te ajut eu sa scapi daca e .

Am eu niste relatii in viata reala cu niste experti in I.T si uite rezultatul :

cpJzqVs.jpg

eGns9s4.png

Ma dusesem si cu adminu ce m-a banat , si cu lider , il bagasem pe primu si dupa ma pregateam sa il bag si pe celalalt dar mi-a dat Kelton raspunsul :)) Unu e SniPeRS pe B-Zone .

Dă-te mare acum =))

Bun, sa incep prin a va felicita pentru modul in care ati tratat warurile de astazi si pentru prezenta. La warul de pe creek am avut ceva de furca, deoarece au fost multi care n-au venit pe turf. Per total am fost OK astazi, nu vreau sa va culcati pe o ureche, subestimand adversarul, pentru ca ati vazut de ce este in stare. Ne pot intoarce scorul in orice moment, deci tratati warurile cu maxima seriozitate.

In legatura cu warurile de maine, trebuie sa ne prezentam intr-un numar foarte mare pentru a cuceri HQ RDT & Spiny bed. Nu voi accepta nicio invoire, deoarece vreau sa incheiem aceasta saptamana in forta. La warurile cu TTB de maine, vreau sa ma ascultati si sa nu mai jucati de capul vostru. In caz contrar, o sa vedeti ce sanctiuni primiti. Nu mai iert pe nimeni, fiindca daca va iert nu ajung nicaieri cu voi. Nu ascultati, aveti fw, scurt si la obiect. Daca vreti sa va stric logurile sa ma anuntati, nu ma supar. Nu uitati ce v-am spus astazi in timpul warurilor, UNITATEA trebuie sa ne reprezinte. Daca jucam fiecare cum ne taie capul, o sa fie un haos total si nu o sa avem cum sa castigam. Daca stam toti uniti, o sa avem de castigat. Maine incercati sa va invoiti de la ultima ora(pentru cei care aveti ore pana la 20:00) si sa ajungeti la timp la waruri. O seara placuta va doresc!

Edited by Wladyslaw

Buna dimineata cercetasilor, azi doresc sa fiti in numar cat mai mare in hq deoarece ieri cu toate ca ne-am chinuit pe creek am atins o performanta uriasa zic eu pentru ca am reusit sa luam 3/4 + ca am fost 35 on. Incercati sa lasati suferintele si impresiile la o parte pentru ca nu ajungeti nicaieri cu aceste figuri si incercati sa jucati ca un "TOT UNITAR", chiar asa de greu este?, chiar nu v-ati saturat sa fiti 20 pe turf din 35 on? serios acum, jucati fratilor cu cap ca nu demonstrati nimic daca va duceti rambo in ei, ba dimpotriva, o faceti cu mana voastra deoarece picati prost in ochii sub/liderului si nu este frumos. Macar atat va rog frumos sa pricepeti de vorba buna pentru ca nu vreau ca wlady sa va dea la toti fw, a-ti vazut asta nu sta la discutii va articuleaza imediat. Asa ca incercati sa jucati ca o echipa si sa ascultati si sa nu faceti de capu vostru. Apropo insfarsit s-a facut dreptate dupa o saptamana au raspuns adminii mie si lui Bota. si am scapat de un ban pe care puteam sa il luam pe nedrept. V-am tucat! ne auzim diseara.

Edited by Spices