Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Multumesc Andy ca ai fost in tot acest timp un prieten/amic de nadejde si daca vezi asta sper sa faci cancer si sa te vad cu mainile pe piept si picioarele inainte :D. Sa te iei de mana cu Assasin. Doi termianti lipsiti de viata. PWP :*

paletă!

Aa, salut all, acum am venit și eu acasă, ne vedem la wars.

paletă!

Aa, salut all, acum am venit și eu acasă, ne vedem la wars.

gg, frumix.

Felicitări pentru 1/3, dacă am numărat bine.

Edited by Spawn aka Austin HeJ

=))))) s-a făcut dreptate

Și uite așa ăla care se lăuda că joacă curat și că noi suntem ăia care rup codul a fost banat.

#salpa erik

BDV1erN.png

Salutare sefilor, uitati sa nu va bucurati aiurea, like + subscribe va roaga io.

Asa se dau banurile pe acest server:

- Dovada ca am filmat warul, dau bine ms. Uitati dovada adminului care o aveam filmata, sa nu mai ziceti de ce sunt 'regizor':

P.S: Pedul nu este ilegal, l-am intrebat pe Kelton. Bafta, ne revedem luni la waruri.

@, Suferiti oricand la orice ora, bv tata, ai dreptate, m-ai prins esti un geniu =)))))))))))))))))))))))))))))))

Edited by AIM Katzuno Valoare

Salutare sefilor, uitati sa nu va bucurati aiurea, like + subscribe va roaga io.

- Dovada ca am filmat warul, dau bine ms. Uitati dovada adminului care o aveam filmata, sa nu mai ziceti de ce sunt 'regizor':

P.S: Pedul nu este ilegal, l-am intrebat pe Kelton. Bafta, ne revedem luni la waruri.

Frumos silent aim. :*

Frumos silent aim. :*

Numai suferii atat prietene, s-a vazut acum cum se dau banurile pe b-zone.Pe cei care joaca curat ii baneaza saracii iar pe codatii infectii ca tine ii lasa liberi.Mai sunt si 1-2 admini care chiar isi fac treaba bine si am o rugaminte la acei cativa admini care isi fac treaba sa fie atenti pe: Al.pacino, Quinciano, zzw.Astia-s doar cativa din cati sunt si va asteptam pe banlist.SALUT

@, Suferiti oricand la orice ora, bv tata, ai dreptate, m-ai prins esti un geniu =)))))))))))))))))))))))))))))))

Aşa, şi?=))

Numai suferii atat prietene, s-a vazut acum cum se dau banurile pe b-zone.Pe cei care joaca curat ii baneaza saracii iar pe codatii infectii ca tine ii lasa liberi.Mai sunt si 1-2 admini care chiar isi fac treaba bine si am o rugaminte la acei cativa admini care isi fac treaba sa fie atenti pe: Al.pacino, Quinciano, zzw.Astia-s doar cativa din cati sunt si va asteptam pe banlist.SALUT

:))) Pacino nr 1. :))))

@, bai fratilor, ei zic ca TTB e curat si azi cum nu au mai intrat cativa codati cum au pierdut 4/4.

Si in legatura cu multi chiar ma faceti sa rad, ce usor e sa folosim pe razvy la war nu e asa?

Pentru toti daca sunteti smecheri jucati ma fara cod, cu cod joaca toti copii de 14-15 ani si toti nabii serverului, asta e parerea mea.

@, bai fratilor, ei zic ca TTB e curat si azi cum nu au mai intrat cativa codati cum au pierdut 4/4.

Si in legatura cu multi chiar ma faceti sa rad, ce usor e sa folosim pe razvy la war nu e asa?

Grăieşti adevăr, da' ăştia bagă cod doar pentru scor bun şi eventual câştigu' la war.

Eu nu am putut ajunge la ultimele doua war-uri deoarece a trebuit sa plec in oras dar am observat ca v-ati descurcat destul de bine , felicitari .

Si apropo Like si subscribe toti aici va rog :D

https://www.youtube.com/watch?v=9GpSUfix1Y4

Edited by ZEW DarKo