Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, nu ca "poate". Revii sau fac urat. :))

@, pai dc nu iti iei? Ia-ti Bandicam si filmeaza si tu...

Neata, bajeti. Ce mai ziceti? Nu va mai certati aici ca ne inchid astia topicul.

Ba, trai-v-ar voua, care are, ma, niste droguri? Nu mai dau de nimeni care vinde de 2 saptamani. :))

Si legat de posturi, si eu pot face 10 posturi pe zi daca vreau, filmez in 100FPS+ si nu ma doare nicaieri sa filmez 2 ore fara oprire, dar nu am de gand sa fac posturi ca sa ma aflu in treaba, mai vedeti-va si voi de treaba voastra (astia din TTB).

Salut, iaca am facut ceva pentru SP, nu e nu stiu ce, ca mi-am pierdut din indemanare in PS.

H92jkni.png

ATENTIE MARE ASASINII!

Deseara la 19:30 vreau sa intrati toti, o sa vorbim una alta si o sa stabilim cate ceva, pana atunci mai trebuie sa vorbesc cu Halexandru care va fi noul sublider al acestei grupari!

Salut de la mate bajetii.

Frumoase waruri ieri, felicitari.

Sper ca astăzi sa ne descurcam la fel de bine și în această seară.

Ne-auzim, pwpicel.

SAF DE PAGINĂ <<LiTTLE>

Edited by LiTTLE Ryakk

Ce mai ziceti, praduitorilor?

Nu am mai postat de mult pe la discutii. Am trecut si eu sa va salut. :)

Astazi incercati sa ramaneti si voi la ultimele 2 war-uri, mai ales la cel cu RDT pe HQ, avem nevoie de oameni, asa ca faceti-va timp si veniti macar la ultimele 2...

Hai salut,felicitari pentru waruri si sa intrati si astăzi pt inca un 4/4.

Ce maxim si.a luat Allen,n.am primit niciunu nimic la reclamatii ,plus ca ia mai dat si Kelton maxim la reclamatia mea, cică: Nu are rost sa.ti mai dau tie explicatii ca oricum nu le intelegi :))))) ,deja stiu toti ce fel de om e ,sunt curios daca asa e si in realitate,saracu...

Edited by NewLife VIP

@, M-am interesat de el, e un parlit din Ocnita, un sat de pe langa Targoviste. Cand iau permisu intru cu masina peste el in casa.

Nu vrei sa stii ce mi-a zis kelton in PM despre el:)).

Lasand acest copil de o parte, va astept la waruri, in special la ultimele 2 pentru ca dupa cate ati vazut, RDT sunt slabi si se pun la influentaaaaaa

@, Stii prea bine ca el inca crede ca eu traiesc jocul , dar el e ala care ma filmeaza 24/24 si face post la toti membrii factiunii din care fac parte:))

Edited by Count LuNg ZEW

Felicitari pentru warurile din seara asta, recuperam maine HQ RDT no problem. Ne auzim maine, salut.

PS: Salut toti sclavii care habar n-au sa scrie( simte-te allen ), nu e nevoie sa ne intalnim, vin personal pentru tine, in Ocnita ;). Apropo, daca tot zici de CV, tu ce adaugi pe el? Ca nu stii sa scrii si ca ai terminat liceul la NR2, unul dintre cele mai proaste din oras?:))

Salutare, am dat azi in RDT grav rau de tot.

A venit si un micut best, pacat ca nu am luat si HQ rdt desi numeric eram mai multi ca ei, am reusit un scor bunicel si acolo (rambo smeker ce sunt).

Ps: BMW. imi ce scuze ba si pe aici, eram nervos, daca vezi, retrage pm-ul ala, ca eu vreau sa duc pimps undeva sus in /top, nu sa ies cu 3/3 dintr-o prostie.

GG pentru attack-uri, ne vedem maine. Ma duc sa editez macelul, defapt macelurile, ne-auzim maine.

Nopate buna!